Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/05/2021

    Very Good

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • gadVIP3
    IL
    02/12/2021

    Camera was installed easy on the bike. Back lens was installed blow the back box -but it is too shaking so i will try to put is above the back lamp/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Ponieważ nie ma wbudowanej baterii, & wydaje się, że trzeba ustawić datę do czasu za każdym razem gdy kamera jest włączona! To niedorzeczne - zwłaszcza w tym punkcie cenowym! Powinna mieć przynajmniej małą baterię typu 'guzik', aby utrzymać datę & czasu . (nieposiadanie baterii jest reklamowane jako 'ceature' - ponieważ zmniejsza ryzyko wybuchu!) Jaki jest sens posiadania obiektu 'Record kiedy Powered On' ? (który rozpoczyna nagrywanie zaraz po włączeniu zapłonu) Jeśli ktoś musi zresetować czas &?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • xjr1200
    CH
    02/02/2020

    Sprzęt: Najpierw robi dobre wrażenie. Złącza nie mogą być podłączone błędnie, wszystko jest samo bez instrukcji (niestety dostępny tylko na papierze - na załączonym mini-CD, jak PDF byłby pomysłem!) Łatwo podłączyć i zainstalować. Cóż, myślę, że myślałeś o wielu rzeczach, ale tutaj kończy się pozytywny koniec... niestety. Jakość wideo: raczej słaba, nawet w najwyższej możliwej rozdzielczości. Można spodziewać się znacznie więcej w tym segmencie cenowym! Nie sądzę, żeby dane rozdzielczości były prawidłowe, po prostu nie może być! Oprogramowanie: totalna katastrofa! Najpierw program do formatowania karty pamięci: tylko w chińskich znakach. Proszę do producenta/sprzedawca... Pomyśl o tym: są ludzie, którzy nie mogą nic z tym zrobić! Ale na szczęście nadal ma funkioniert, ale tylko ze szczęściem. Oprogramowanie do przetwarzania obrazu: jest całkowicie niezdatne. Jest to częściowo możliwe również ze względu na oprogramowanie ze strony sprzętu... GPS i Co: po prostu niedostępne - podobno robiłem jazdę próbną w Hong Kongu - ale nigdy wcześniej tam nie byłem. Tutaj kupujący wyobraża sobie coś w opisie pozycji, co oczywiście nie jest tak dostępne! Wniosek: Lepsza jakość z powiązanej ceny zakupu od znanych producentów! To jest najlepsze, co najwyżej jak rekord katastrofy, nic więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Właśnie zainstalowałem kamerę, którą wysłałeś mi na motocykl i mam problem, zarówno jeden obiektyw, jak i drugi muszą nagrywać wstecz, obraz jest odwrócony, lewa strona w prawo i odwrotnie, zmieniłem soczewki z tyłu i nic, Odwróciłem też żółte przewody i nadal nie działa. W telefonach komórkowych podczas robienia Selfie, to samo stało się z inwersją obrazu, a w aktualizacji problem został rozwiązany.Dzięki za rozwiązanie tego problemu, ponieważ zainteresowanie tą kamerą jest w przypadku wypadku. Jeszcze raz dziękuję za szybką odpowiedź.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Wszystkie wydaje się działać w porządku (sprzęt), z wyjątkiem braku informacji o metodach(-ach) połączenia WIFI. Spodziewałem się aplikacji Androida, której mogę użyć do przeglądania materiału i ewentualnie skonfigurowania sterownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Bardzo ładne urządzenie... Pozostaje go zainstalować i przetestować... Wrócę z nowszymi...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    System kamer jest bardzo dobry i prosty w instalacji. Mają tylko problem, że wiele plików przechodzi w sytuacjach ekstremalnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 781
    • Ft4 883
    • Ft22 179
    • Ft6 765
    • Ft3 379
    • Ft5 612
    • Ft66 923
    • Ft4 509
    • Ft15 788
    • Ft8 643
    • Ft8 786
    • Ft7 810
    • Ft8 461
    • Ft7 810
    • Ft6 182
    • Ft16 540
    • Ft9 021
    • Ft3 757