Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2021

    To dobre rzeczy 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Właśnie wypróbowałam to na MacBook. Świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Mikroskop jest łatwy, dokładne w telefonie jest złe, przyciski sterowania nie działają, można tylko oglądać podgląd. Gdzie będzie jakiś postęp... Mikroskop jest sprawny, aplikacja w telefonie jest zła, przyciski sterowania nie działają, można oglądać tylko podgląd. Może jest jakiś postęp...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dobrej jakości produkt. Zainstalowałem AN98 z Google Play na telefonie i działa płynnie. To jasne, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Węgiel jest tylko do skupienia, ale jest bardzo użytecznym narzędziem z wyraźnym obrazem. Testowane w Win7 i androidzie. Dobre opakowanie, szybka dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Próbowałem, bardzo dobre wykonanie i bardzo praktyczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Świetny produkt i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Kamera jest relatywnie dobra. Zoom wymaga dostosowania odległości, a statyw z gęsiej szyi okazuje się czystą katastrofą! - Kamera skacze arbitralnie w różnych kierunkach, więc mocowanie na badanym obiekcie jest prawie niemożliwe! Jest to ze względu na niską jakość i długość gąsicy, zwykle rzeczy są dobre w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Bardzo dobry produkt z pewnością na początku miałem problemy z aplikacją na PC, ale w końcu używam tego, który jest domyślnie na komputerze i działa poprawnie. Dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.99
    • US$66.99
    • US$21.99
    • US$11.99
    • US$28.99
    • US$20.99
    • US$109.99
    • US$54.99
    • US$41.99
    • US$23.99