Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Nadal nie dostałem od ciebie e-maila. Dlaczego?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Dotarł bez baterii i ładowarki, ale były i sprawdziłem podwójnie... reklama jest tylko opcja B... żadna inna opcja nie mówi bez baterii..wyraźnie na zdjęciu z bateriami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2019

    É uma Makita sem o rótulo. Forte e acabamento impecável. compatível com as baterias 18v da Makita.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    ürün güzel

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Świetny produkt, działa bardzo dobrze i jestem bardzo zadowolony. Dzięki sprzedawcy za jego profesjonalizm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    Finally arrived after I got great support from customers support thanks Rita,great quality and value thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2019

    Arrived today.. not as the picture showed , just a adaptor and chuck but still a fair deal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Zakup, który dokonałem, nie odzwierciedla zawartości wiertła fotograficznego z bateriami i kasetą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Bardzo przydatne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Nie przyszło ładowarkę do baterii, co usłyszał post kupił pełny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$148.99
    • US$69.99
    • US$35.99
    • US$46.99
    • US$158.22
    • US$26.87
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$19.99
    • US$152.45
    • US$55.99
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$99.99
    • US$59.99
    • US$91.99
    • US$51.99
    • US$81.99