Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(279)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(279)
    • 5 Star(253)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Na najlepsze, co można kupić, aby utrzymać swoje baterie w szachu 3 w policzkach balansujących i wyładowuje swoją baterię 🔋 fantastyczne ceny Szybki Post niesamowite usługi Banggood znowu rządzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo przydatna w tych czasach, kiedy wychodzisz na pole i nie latasz, więc wracasz do domu z naładowanymi bateriami. Wystarczy podłączyć i będzie rozładowywać napięcie magazynowe. Jest wstępnie ustawiony na 3,9v na komórkę, ale można zmienić na inne wartości napięcia. Posiada również funkcję równowagi, dzięki której każda komórka ma takie samo napięcie. Bardzo łatwy w instalacji i użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Works good, good quality for the price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Świetne i wygodne wykorzystanie ds

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Dobrze wykonany balans baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Ecelencja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2017

    De todos que usei este é o mais preciso, bem acabado, fácil leitura. Leve, boas opções de configuração. Pontos que devem ser revisados pelo fabricante: opção de luz de fundo no display (pelo menos não achei como ligar) e dar mais atenção a0s pinos do JST e RxBat que vieram tortos e a ranhura na caixa dificulta muito introdução dos conetores, onde tive que fazer ajustes nas rebarbas. mas, recomendo MUITO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2018

    it does exactly as its supposed to, and feels well made for the price. its worth having one of these even just to keep all your stored batteries cells at an even voltage. check out my video of this item at https://www.youtube.com/watch?v=NKIKRj4G2VU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    To jest świetne, równowaga i funkcja wyładowania bardzo pomaga, ponieważ wciąż czekam na dobrą ładowarkę, ponieważ używam taniego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2017

    pratique pour équilibrer de multiples 1s avant une charge en parallèle mais pas encore fais le tour de la question car il me manque des connecteurs pour fabriquer le cordon d'équilibrage. micro rayures sur tout l'écran mais qui ne gênent pas en général

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 992
    • Ft22 612
    • Ft25 271
    • Ft11 141
    • Ft4 916
    • Ft4 123
    • Ft3 012
    • Ft44 573
    • Ft3 025
    • Ft3 402
    • Ft16 654
    • Ft72 105
    • Ft2 268
    • Ft2 645
    • Ft15 139
    • Ft12 452
    • Ft10 813
    • Ft6 054