Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(307)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(307)
    • 5 Star(281)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Na najlepsze, co można kupić, aby utrzymać swoje baterie w szachu 3 w policzkach balansujących i wyładowuje swoją baterię 🔋 fantastyczne ceny Szybki Post niesamowite usługi Banggood znowu rządzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    To jest świetne, równowaga i funkcja wyładowania bardzo pomaga, ponieważ wciąż czekam na dobrą ładowarkę, ponieważ używam taniego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Bardzo przydatne do sprawdzania baterii. Wyczyść wyświetlacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2017

    De todos que usei este é o mais preciso, bem acabado, fácil leitura. Leve, boas opções de configuração. Pontos que devem ser revisados pelo fabricante: opção de luz de fundo no display (pelo menos não achei como ligar) e dar mais atenção a0s pinos do JST e RxBat que vieram tortos e a ranhura na caixa dificulta muito introdução dos conetores, onde tive que fazer ajustes nas rebarbas. mas, recomendo MUITO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2017

    pratique pour équilibrer de multiples 1s avant une charge en parallèle mais pas encore fais le tour de la question car il me manque des connecteurs pour fabriquer le cordon d'équilibrage. micro rayures sur tout l'écran mais qui ne gênent pas en général

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2022

    Działa tak, jak powinno. Mój inny tani lipomierz źle odczytał tę lipo. łatwy w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo przydatna w tych czasach, kiedy wychodzisz na pole i nie latasz, więc wracasz do domu z naładowanymi bateriami. Wystarczy podłączyć i będzie rozładowywać napięcie magazynowe. Jest wstępnie ustawiony na 3,9v na komórkę, ale można zmienić na inne wartości napięcia. Posiada również funkcję równowagi, dzięki której każda komórka ma takie samo napięcie. Bardzo łatwy w instalacji i użyciu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2018

    Check all cells at a glance!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2017

    Works easy and good. Direclty a good overview of voltage per cell and also total voltage. it does discharge and balance very easely to the voltage you set.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2022

    Świetny kawałek zestawu działa bardzo dobrze szybka dostawa, jak zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$98.89
    • US$11.54
    • US$101.99
    • US$34.49
    • US$5.99
    • US$34.33
    • US$21.34
    • US$57.99
    • US$144.89
    • US$42.72
    • US$14.99
    • US$51.74
    • US$31.04
    • US$31.04
    • US$45.99
    • US$35.64
    • US$80.84
    • US$60.99