Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2020

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy, a dokładniej miesiąc wcześniej. Produkt wydaje się dobrej jakości, wystarczy spojrzeć poprawnie na model, który należy wybrać, ponieważ w moim przypadku, w pośpiechu odebrałem model bez baterii. Ale w porządku z dostawą.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    I ordered as you can seen on pic showed the set but only got the skin with nothing else because B C D E order but pic show the lot all the way So I stuck up with that as completely useless without battery. When I complained then told me about my order was no B I hope that Banggood will told to them to correct this misleading advertising as we pay for nothing. . This way advertising is total misleading can say smart scam. Regards, Steven Benedek

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    Caros senhores, bom dia! Sou Reinaldo , já fiz varias compra com vocês, recebi os objetos que comprei. Este ultimo recebi com a caixa toda quebrada, faltando uma bateria, um adaptador , e um mandril, por gentileza queira me mandar o que esta faltando. Pois confiei no Cite de vocês, por favor me de uma resposta. Subject: Maquina faltando peças. Número ordem: 73343069 Order Status: EnviadoBaixar Invoice 1. 1Fim Enviado Sep / 16/2019 11:09:31 2. 2O pagamento confirmadoSet / 16/2019 11:38:35 3. 3Processamento de Ordem de Set / 16/2019 11:40:40 4. 4Enviado setembro / 27/2019 03:51:03 5. 5Recebeu Out / 11/2019 00:00:00 Venda de aplicação · · 1452677 · 3 em 1 128V 19800mAH sem escova elétrica C

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Wykonałem zamówienie dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    وصلت

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Świetna cena. Wszystko działa, jestem zadowolony jak słoń. To przyszło bardzo szybko. Za logistykę i sprzedawcę. Dziękuję bardzo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    Item came in good condition

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2019

    شكرا لك منتجات رائعة جدا

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Wpadka buta i dotarła na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Oszukiwałem, wysłałem to gówno. Zrobili 10 dolarów odszkodowania. Chociaż to, co zostało wysłane tylko w śmieciach, Оферисты!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$125.99
    • US$52.99
    • US$35.99
    • US$44.99
    • US$32.99
    • US$28.99
    • US$158.22
    • US$45.99
    • US$26.44
    • US$59.99
    • US$47.99
    • US$59.99
    • US$73.59
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$32.99
    • US$26.55