Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(6)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2022

    Produkt jest w porządku jedyną rzeczą, która przybyła niekompletna ze względu na RATS, które otwierają przesyłki I skrzywdzić Banggood, bo zatrzyma się, aby je kupić, czekam na twoją odpowiedź, aby szybko podjąć ostateczną decyzję za uwagę dziękuję. Prawa autorskie | 2019 | Rosondo Romero |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Idealnie, działa cudownie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Naostrzyłem noże. Słabe osiągi. Polerowanie kołków. Oni napisali 3 w 1. Akcesoria wiertnicze nie są tam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    Cóż, co mogę powiedzieć. Nawet mi go nie dostarczyli. I nie odpowiadaj na wiadomości. Czy Bangood to chiński oszust?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Ładny produkt, bardzo poręczny i przydatny, wysyłka dobrze zapakowana i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Jak na obrazku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    bom produto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    To są brakujące części. To znaczy, zamówiłem C. Pełny pakiet i dostałem tylko kasety, nie szlifierkę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    No polishing wheel in the package. No adaptor for a North American electric receptacle was included. When will I get the 110/1/60 plug adaptor ? The speed controller says it is rated for 110/1/60 electrics.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    sa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$76.68
    • US$46.99
    • US$26.97
    • US$33.48
    • US$86.99
    • US$27.59
    • US$69.99
    • US$13.85
    • US$99.33
    • US$53.12
    • US$50.81
    • US$74.99
    • US$18.99
    • US$49.99
    • US$34.99
    • US$65.99
    • US$30.33
    • US$24.99