Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2016

    BUENÍSIMO AHORA ES HORA DE ESTRENAR GRACIAS MUY HERMOSO DISEÑO CÓMODO EN TODO TAMAÑO Y AJUSTE LA PALMA DEL GUANTE POROSO PARA UNA BUENA SUJECIÓN PARA LA CAÑA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2018

    Everything is ok. Good seller!!! Good material!!! Good fit!!! fast shipping!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2018

    Recomendo! Produto de boa qualidade. Chegou no prazo estabelecido e bem embalado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2018

    Demorou um pouco a chegar. Serve nas mãos perfeitamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Niezbyt wysokiej jakości. Za mało na mroźną pogodę. Najlepsze zastosowanie latem. Nie jest wysokiej jakości, to nylon, ale też nie jest za cienki. To wystarczy w upalną pogodę. Śmieci na rzepy. Indyk dostarczył przesyłkę przez Direct Mail, przyszedł jakieś 12 dni, nie czekał w urzędzie celnym, żadnych dodatkowych podatków. Nie oczekuj zbyt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Ładne rękawiczki, bardzo chwytliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    φαίνεται πολύ καλό προϊόν. θα το δούμε στην πράξη

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2016

    Al tacto ya se nota que son de calidad, son muy cómodos, no rozan por dentro y van perfectos tanto para pescar, como airsoft y demás deportes similares. No son muy gruesos así que no aíslan mucho del frío pero se agradece en verano porque no son tan calurosos. El cierre es perfecto con el velcro, sin problemas. Quizás un poco caros, pero si se pillan en oferta o con un buen descuento, es una buena compra y de calidad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2018

    Gloves look good. They appear to be good quality. great price. My first order didn't arrive. Banggood resent and this pair arrived very quick. Excellent service.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2015

    really small size I have not been returned yet I have my hands hands rather fine a month to have small but but I still recommend thank you +++++ banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 105
    • Ft3 186
    • Ft3 280
    • Ft6 595
    • Ft5 448
    • Ft5 470
    • Ft5 837
    • Ft7 897
    • Ft3 157
    • Ft5 470
    • Ft5 243
    • Ft6 317
    • Ft6 633
    • Ft3 647
    • Ft2 187
    • Ft4 456
    • Ft5 110
    • Ft5 837