Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    Paczka wkrótce dotarła. Dostawa trwała dwa tygodnie. Produkt jest w porządku, chociaż nie został jeszcze zlecony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Klucz jest bardzo dobry pod względem wyglądu i jakości, problem polega na tym, że nie przyszedł klucz o który prosiłem, nie przyszedł chip szklany jak ten opisany i przedstawiony w obrazie produktu, nie jest to klucz, o który prosiłem. Wysyłam ci zdjęcia, żeby potwierdzić i doceniam, że zająłeś się sytuacją, ponieważ klucz, który przyszedł nie jest odpowiedni do mojego samochodu. Czekam na pozytywne informacje. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2018

    +great quality +free shipping +fast delivery +works great with mine Ford Mondeo MK3 I highly recommend this product and shop :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2015

    La llave se programa facilmente siguiendo las instrucciones del manual del coche, no hace falta ir al concesionario, pero si hay que ir al cerrajero para tallar el espadin, despues de todo esto la llave es totalmente funcional.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2015

    Received the product after a month of placing the order, This product works exactly as described. It match to my ford figo. All three function works.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2015

    Gyors szállitás magyarországba.Programozás után jól müködik.Mondeo MK3. Quick delivery.Ford Mondeo MK3. After programming works well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Because something was missing from the package. Nit include the package 433MHZ Remote Entry Key Fob :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2019

    Fast shipping, product very good, working with 2005. Focus Mk2. (chip and blade not for my car)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2017

    Works well with ford mondeo 2000. I took only the pcb controlling the central locking and installed it to the old fob

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2016

    Excellent for ford focus 2000

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 023
    • Ft6 029
    • Ft5 023
    • Ft1 624
    • Ft3 653
    • Ft4 018
    • Ft12 060
    • Ft25 891
    • Ft2 678
    • Ft3 043
    • Ft4 353
    • Ft2 678
    • Ft1 432
    • Ft3 348
    • Ft4 262
    • Ft3 348
    • Ft4 414
    • Ft8 377