Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(169)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(169)
    • 5 Star(147)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Silniki gimble nie działały, zwróciłem tę rzecz, oczekując zwrotu pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2019

    packageing could have been better rapped but all looks good and can't wait to get it hooked up on the frame. looks very good. much better then the pictures they post!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Świetny gimbal dla mniejszych kamer. Nie testowałem tego zbyt wiele, ale wydaje się działać całkiem dobrze. Planuję uaktualnić firmware i mieszać w piksele, więc zobaczymy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2020

    Gimbal uruchomiony i skonfigurowany. Pierwsza szybka konfiguracja działa dobrze. Lubię programować i ustawiać według siebie. A ten daje niesamowite możliwości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2017

    Plug a 3S battery in and it'll work instantly (after 20 seconds calibration, of course). To control roll, pitch and yaw you'll need 3 channels and for mode swap you'll need another channel so in total you'll need 4 channels to fully control the gimbal. Not that you'll need all of them though, just a heads up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Fonctionne bien meme si j'ai du configurer les PID, c'est sans doute parce que j'ai bricole pour faire tenir une runcam dessus :p Je trouve le metal un peu mou, et j'ai deja reussi a plier un des bras, par contre ca se remet bien. Sinon, elle stabilise super bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    A controladora possui muitas funções e modos. fácil de configurar. A caixa chegou um pouco danificada. Bom custo beneficio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Doskonały!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    excelente producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2019

    Arrivato nei termini giusti, rovinato l'imballo ma fortunatamente l'articolo non è danneggiato. Se usassero un imballo più protettivo ci sarebbero meno rischi di danni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.39
    • US$162.84
    • US$179.73
    • US$21.99
    • US$53.89
    • US$20.89
    • US$2.99
    • US$29.69
    • US$16.49
    • US$159.99
    • US$24.19
    • US$18.59
    • US$69.00
    • US$10.90
    • US$14.99
    • US$165.00
    • US$14.29
    • US$133.09