Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2022

    Mega klasa szybka dostawa około 3-4 dni dobrej jakości, a już nadmuchane i przetestowane bardzo ładne dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Star banggood fast send

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Dostałem to, czego się spodziewałem. Na początku uważa się, że nic się nie stanie, ale im większe ciśnienie pójdzie szybciej. Zadowolony. 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Wielkie zbiorniki działa dobrze, że trwa tylko 5 minut Max i zajmuje około 15 minut ciężkiej pracy, aby pompować, ale poza tym kocham je

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    Pompowanie ręką zajmuje wieczność. 40 min pracy dla 100l powietrza do oddychania. Wystarczy na 2-4 minuty. Do prostej pracy na pokładzie często wystarczy 4 min. Dostaję butelkę DL o pojemności 300 barów, którą napełniam małą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    Przy pełnej butelce można trzymać do 8/9 minut, w zależności od tego, jak go używać i czy wiesz, jak używać tego typu respiratorów. Ładowanie butelki ręcznie (z pompą ręczną), to jest bardzo drogie, ponad 20m, aby to zrobić ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Przykro mi, zamówienia nie zostały jeszcze otrzymane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Ładny produkt kompletny zestaw z wszystko co potrzebne do jego użycia. Problemem jest pompa. Jest bardzo trudny w użyciu i powinien być stosowany jako rozwiązanie awaryjne. Potrzebujesz długiego czasu i bardzo dobrych warunków, aby go pompować!!!!! Jest prawie niemożliwe, aby napompować obie butelki i używać ich!!! Postaram się wypełnić go z dużej butelki z adapterem, aby sprawdzić, czy jest to łatwe i szybkie lub z pompy elektrycznej.Wynik zamieścię później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Wspaniały produkt, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    To nie jest najlepszy zestaw jakościowy. Młyny stalowe reduktory źle ustawione. Nie można ich precyzyjnie przystosować. Komfort oddychania gorszy niż w zestawach Dedepu. Każdy reduktor to inny zestaw składający się z cylindra z powrotem. Jeden cylinder syczy - niedbale zmontowany regulator wymagał niewielkiej obsługi. Nie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$51.96
    • US$64.67
    • US$699.99
    • US$259.99
    • US$649.99
    • US$319.99
    • US$499.00
    • US$29.99
    • US$25.40
    • US$16.16
    • US$219.99
    • US$219.99
    • US$99.99
    • US$11.54
    • US$34.64
    • US$10.38
    • US$15.99