Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2022

    Nie, nie, nie, nie! Wreszcie wymieniłem oryginalne te, które są wyściełane i podwójne jak te, teraz mam twarz z dala od widza

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    the foam is really thick however it is not retrofitted for hd3. cofortable to use. recommended for those looking for a good quality faceplate foam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    To musi mieć piankę do HDO2! Możesz zobaczyć NBD Max Comfort obok zainstalowanej pianki Uruav. Gęstsze muuuuch!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Pasujące nie tak dobre dla Predator V2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Znakomity... 2 grubości.. Wygoda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Bardzo miękki i wytrzymały. Znacznie lepiej niż w spiżarni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Właściwie dają dwie pianki z dodatkowym „cyc" jeden i inne mniej grube, ale lepsze niż pianka stockowa. Mam 2,25 i 2,50 wigoru na lewym i prawym oku. Zauważyłem, że bardzo gruba pianka jest trudniej skupić się na HDO2s, ale jest to możliwe, jeśli dostosujesz IPD do najwęższego ustawienia, Więc poszedłem po dodatkową piankę. Ponadto, ponieważ dali ci dwie pary, jest to tańsze niż Newbeedrone. Pianka newbeedrone ma taką samą grubość jak zwykła pianka o grubości uruav, podczas gdy dodatkowa pianka ticc jest taka sama jak pianka DJI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Put the larger of two forms on my Skyzone Sky04X and it does fit. Just need to cut the sticky tape to go round the goggle plate. This foam is firm but yet feels soft on my face. This is much better and thicker that the original form that came with this goggle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Przyszły dwie podkładki piankowe o identycznym kształcie gruba i cieńsza oraz podkładka do przyklejenia. Obie pasują do gogli fatshark hdo2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Najlepsza gąbka, jaką kiedykolwiek próbowałem dla HDO2. Jest dość twardy, ale dobrze się dostosowuje, wydaje się wytrzymać tarcie lepiej niż inne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$17.31
    • US$68.99
    • US$339.99
    • US$103.99
    • US$4.39
    • US$18.47
    • US$138.90
    • US$13.75
    • US$23.45
    • US$66.98
    • US$27.99
    • US$14.29
    • US$12.09
    • US$20.99
    • US$29.80
    • US$119.99
    • US$32.99