Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2022

    Nie, nie, nie, nie! Wreszcie wymieniłem oryginalne te, które są wyściełane i podwójne jak te, teraz mam twarz z dala od widza

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    the foam is really thick however it is not retrofitted for hd3. cofortable to use. recommended for those looking for a good quality faceplate foam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Pasuje również do Aomway V1S! Dobra jakość, gęsta pianka, która pozostaje na miejscu. Tę grubą użyłem do Fatshark Attitude V6, a cieńszą na moich goglach Aomway V1S. Działa świetnie na obu modelach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    To musi mieć piankę do HDO2! Możesz zobaczyć NBD Max Comfort obok zainstalowanej pianki Uruav. Gęstsze muuuuch!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Pasujące nie tak dobre dla Predator V2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Znakomity... 2 grubości.. Wygoda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Bardzo wygodne dla mojej Ev300d.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Bardzo miękki i wytrzymały. Znacznie lepiej niż w spiżarni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Działa dobrze, dołączyłem je do zestawu gogli EV300O, aby zapewnić bardziej komfortowe dopasowanie i jestem zadowolony z wyników. Nie są one wykonane do tych gogli, więc musisz ostrożnie pozycjonować - moim problemem był dyskomfort wokół nosa i konieczność zmiany gogli, zanim dodałem grubsze gąbki. Rekomendowany A++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Właściwie dają dwie pianki z dodatkowym „cyc" jeden i inne mniej grube, ale lepsze niż pianka stockowa. Mam 2,25 i 2,50 wigoru na lewym i prawym oku. Zauważyłem, że bardzo gruba pianka jest trudniej skupić się na HDO2s, ale jest to możliwe, jeśli dostosujesz IPD do najwęższego ustawienia, Więc poszedłem po dodatkową piankę. Ponadto, ponieważ dali ci dwie pary, jest to tańsze niż Newbeedrone. Pianka newbeedrone ma taką samą grubość jak zwykła pianka o grubości uruav, podczas gdy dodatkowa pianka ticc jest taka sama jak pianka DJI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.90
    • US$49.00
    • US$10.99
    • US$20.89
    • US$28.90
    • US$26.39
    • US$8.50
    • US$6.59
    • US$9.89
    • US$17.99
    • US$569.00
    • US$24.24
    • US$35.99
    • US$7.99
    • US$46.19
    • US$17.90
    • US$96.99
    • US$24.99