Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2020

    Przedmioty otrzymane w dobrym stanie bardzo dobrze zapakowane. odpowiednie dla wymagań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Ta rada rozwoju stała się moim ulubionym. Nie polecam tego wystarczająco. Na rynku jest wiele wersji plansz rozwoju ESP32 - ale jedną z cech, która mnie do tego przyciągnęła, był zintegrowany wyświetlacz na pokładzie ze wszystkimi połączeniami wyświetlaczy. To upraszcza moje projekty w stylu deski, ale dla tego projektu chciałem, aby projekt trzymał jeden z moich udanych projektów, stąd dołączone zdjęcia. Plansza rozwojowa ESP32 T-Display jest bardzo mocna (zawiera dwa mikroprocesory) i bardzo wszechstronna (z wieloma agrafkami GPIO ogólnego przeznaczenia, plus na pokładzie WiFi i Bluetooth). Całość ładowarka akumulatorowa LiPoly znajduje się na tablicy. Może być zaprogramowany przy użyciu Arduino IDE i posiada wiele funkcji obsługi kodów bibliotecznych, co czyni go świetnym miejscem startowym dla projektów elektronicznych. Deska może być umieszczona w trybie głębokiego snu, w którym zużywa zazwyczaj 100 mikro Amp, co oznacza, że długotrwałe działanie baterii jest realną możliwością, szczególnie w przypadku zdalnych czujników. Jeśli chcesz wydrukować 3D podstawowy projekt, umieściłem pliki druku dla standardowego projektu (obudowa, pokrywka, okno na wyświetlacz i gniazdo dla USB C) Na Rzecz, https://www.thingiverse.com/thing:4586306 (Proszę pamiętać, że załączone zdjęcia pokazują ulepszoną wersję projektu podstawowego przypadku, która zawiera integralną komorę baterii oraz dodatkowe otwory, które pomieszczą przełącznik, koder, LED, oraz kilka złączy SMA - proszę pamiętać, że żadna z tych dodatkowych funkcji nie jest zawarta w podstawowych plikach drukowania 3D. ) Smacznego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Załadowałem szkic testowy, który pozwala na uruchomienie go i natychmiast przetestować. 1.3" kolor oled jest idealny do wyświetlania parametrów wielu projektów. Zasilanie USb-c może pozwala na szybkie ładowanie baterii, jeszcze nie testowane. Dobrej jakości produkt. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    Bonjour, Je suis très déçu de ce produit. Voilà pourquoi: J'ai bien suivi les instructions données sur le site github.Com page XINYUAN-LilyGo/TTGO-T-Display Ce display et apès maintes tentative ne veut rien savoir. Ci-joint une photo du display pour montrer le problème qui est quasiment le même sur les deux pièces reçues.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2020

    Niesamowity produkt! Jest na nim demo, aby sprawdzić, czy działa! Logo ze wszystkimi testami kolorów. Wyświetlaj bardzo jasne i wysokiej jakości. Lewy przycisk do skanowania sieci i prawy przycisk do widzenia napięcia. Nie mogę się doczekać, żeby się tym zająć. Szybka dostawa, uk do nl w 9 dni. Warto!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Przesyłka trwała raczej dwa tygodnie niż spodziewany 1 tydzień, ale skoro Wielka Brytania nie jest już w UE, może to będzie nowa norma. Czas pokaże. Ładnie zapakowane, każda deska (zamawiałem 2) była w antystatycznym worku wewnątrz worka foliowego w kopercie z manilą, pojedyncze koperty umieszczone razem w zwykłej, plastikowej torbie. W każdym razie, jak opisano w innych recenzjach są to całkiem ładne, małe deski, dostarczane z nagłówkami i małą wtyczką kablową do podłączenia baterii LiPo. Ładowarka ładuje się dość szybko, około 400mA, a deska robi się całkiem gorąca w obszarze chipa ładowarki. Arduino rozwój działa dobrze, w tym przykłady (na moim linux box, musiałem usunąć luki z niektórych nazw katalogów w bibliotece, żeby się kompilowały); również platformio. Kolorowy wyświetlacz jest mały (160x128), ale zdecydowanie miły do wyświetlania wiadomości statusu, licznika lub jakiejś wartości czujników. Cena wynosiła 16,92€ za dwie deski wysłane z magazynu UE (w rzeczywistości Wielka Brytania) do Francji. Krótko mówiąc - szczęśliwy klient, może polecić tę tablicę, jeśli szukasz ESP32 z małym wyświetlaczem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Świetnie - działają, są kompatybilne z Tsmota - jestem teraz zajęty blogowaniem o tych wyświetlaczach, Nie tanich, ale świetnych kolorach i oczywiście opartych na ESP32.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Ottimo prodotto conforme alla descrizione e tempi di spedizione soddisfacenti con tracking fino all'indirizzo del destinatario.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Jak tablica, ale nauczyłem się, że jeśli chcesz ją zasilać przez pin 5v, musisz uruchomić poprzez naciśnięcie resetu, co ogranicza użyteczność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Wspaniały produkt do budowy małych paneli IoT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 138
    • Ft13 695
    • Ft85 848
    • Ft15 622
    • Ft3 501
    • Ft6 368
    • Ft3 501
    • Ft1 908
    • Ft3 820
    • Ft2 673
    • Ft2 705
    • Ft1 271
    • Ft2 545
    • Ft1 271
    • Ft2 864
    • Ft1 271
    • Ft3 501
    • Ft6 620