Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(241)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(241)
    • 5 Star(239)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Po długim oczekiwaniu przybyły 2Pz SMA Męskie RF koaksyjne zakończenie Ładowania Fiktyczności 50 Ohm 😀, teraz musimy je przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Dobre do wyłączania gogli różnorodności anteny, takich jak Emax Transporter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Świetnie sprawdza się, aby mój tx nie spalił radia bez anteny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jest dobry dla potrójnego łata anteny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Terminatory do anten, które potrzebują 50 ohm. W szczególności używam ich zamontowanych na potrójnym łacie Realacc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2018

    perfecta para mi antena triple patch de realacc se nota bastante la mejoria, la antena tiene mas señal en las gafas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2018

    if you have an antenna with both LHCP and RHCP or diversity receiver it is necessary to put one of these terminators on the sma port that is not in use. good value for these and I would recommend these to everyone. get a couple packs just in case you lose them they are small

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2018

    I bought these specifically for the triple feed patch antenna because it did not come with one and they are necessary for proper function. They are well made and work as intended. For the price of two with free shipping, it’s a great deal!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2018

    Брал для антенны Realacc Feed Patch-1. Замечательно подходит. Быстрая доставка. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2018

    Работает, пришло быстро, все ок.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 656
    • Ft4 179
    • Ft6 217
    • Ft4 388
    • Ft3 771
    • Ft3 656
    • Ft5 485
    • Ft9 512
    • Ft4 753
    • Ft13 856
    • Ft5 985
    • Ft8 412
    • Ft2 877
    • Ft2 576
    • Ft3 289
    • Ft9 512
    • Ft199 615
    • Ft16 099