Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Bardzo dobry MG Servo dla mojego JJR/C M02. Szybka dostawa do Holandii. Pozdrawiam Ron Schmid-VisualsMedia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Kupiłem je jako zastępczy serwer XK X450. Pasują dokładnie, tyle że są nieco cieńsze, Z odrobiną grubej taśmy / plastiku / pianki / papieru (cokolwiek masz wokół) łatwo pasują do uchwytu. Są nieco szybsze i bardziej precyzyjne niż oryginały. Świetnie! Myślałem, że opierają się katastrofie lepiej niż oryginały (które niszczą każdą katastrofę). Niestety konstrukcja X450 jest wrażliwa na uszkodzenia. Więc, również te serwo zepsuły się podczas pierwszego wypadku. Skrzynia biegów jest nietknięta, świetnie! Ale mały silnik wytopił się z serwetki. Jeśli możesz odciąć zasilanie wystarczająco szybko, możesz mieć szczęście. 10 minut zajęło mi zlokalizowanie i uratowanie samolotu. To było za dużo czasu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Te pasują do XK X450 VTOL A'VIATOR z niewielką modyfikacją, nawet jeśli nie są sprzedawane jako bezpośredni zamiennik. Dzięki Bogu, bo oryginalne jednostki są o podwójna cena! Wielkie dzięki poprzednim recenzjam doradzającym to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2022

    Działa zgodnie z oczekiwaniami - zalecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Jeden z tych dwóch nie zadziałał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Zadziałało prawidłowo na moim serwotesterze. Wrócę z aktualizacją o tym, jak trzymali się w piankowym skrzydle kupiłem serwo fot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    received my 1st package thanks I know that my 2nd package want come until sometime in march but that's OK I look forward to my next purchase

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Trochę to trwało, ale dziś otrzymały serwomechanizm. Niestety, kosztowało mnie to VAT i odprawę celną, chociaż Banggood powiedział, że jest wliczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    haven’t used em yet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.50
    • US$8.99
    • US$26.99
    • US$9.23
    • US$35.64
    • US$28.74
    • US$71.99
    • US$6.92
    • US$7.90
    • US$30.02
    • US$14.80
    • US$9.99
    • US$12.43
    • US$28.50
    • US$18.64
    • US$19.99
    • US$16.85
    • US$17.99