Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2022

    Dostawa do Portugalii trwa ponad 30 dni. To było dobrze zapakowane. Ale pacjent wydaje odgłos, jakby w środku był jakiś luźny kawałek. Jeszcze go nie testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Działaj dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Przybyli w czasie... Pozostaje do przetestowania. Piękne anteny, 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Bardzo dobra antena z dobrą melodią. SWR wynosi 1,14 i 1.11 dla pary. Mam LHCP i używam go z goglami DJI. Jestem bardzo zadowolony. Dzięki Banggood i sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Alternatywne gniazdka antenowe dla okularów Dji Fpv. Zmierzone za pomocą specjalnego instrumentu są znacznie lepsze od oryginalnego Dji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Bardzo dobra i dobra jakość wymiany anteny w goglach DJ. Zwiększyć odległość/jakość obrazu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Doskonale przyjęty szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Przybył w idealnym stanie i to bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Essas antenas são as melhores que já testei, não direcionais, para drones com sistema DJI. As com polarização esquerda tem sido bem difícil de conseguir e são uma ótima opção para quem quer garantir não sobrepor outros pilotos. Essas antenas são ótimas para serem usadas nos drones e, também, nos óculos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Trwało to wieki i nie jest już potrzebne. Anulowanie przez Banggood nie jest możliwe, dlatego nie ma już zamówienia w Banggood. Dzięki za usługi z moją sprzedażą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$33.99
    • US$18.56
    • US$10.90
    • US$23.09
    • US$69.00
    • US$199.00
    • US$9.82
    • US$14.29
    • US$99.99