Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(788)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(788)
    • 5 Star(772)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Być może najlepsze anteny dla tych, którzy nie chcą montować i demontować za każdym razem, gdy wyciąga gogle... Zauważyłem, że są mniej występne niż zwykłe lizaki, być może z powodu tego, że są krótkie i robią więcej wysiłku podczas latania za tobą z powodu wody w głowie. Przyjedź przed planowaną datą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Anteny przybyły bardzo szybko, towar jest zadowolony. Doświadczona na Wup. Prowadziłem go w dwupiętrowym domu na drugim piętrze. Na parterze okulary Skyzone 02 wyłapują zakłócenia, ale sygnał nie zaginął. Jest trochę gorzej niż zwykłe kieliszki do kiełbasek, ale na Vupie jest dipole, i trzeba mieć podobną antenę z okrężną polaryzacją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    They arrived relatively quickly in about 1 month. Foxeer product, I will test them I hope they are of good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Wszystko w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Jeszcze ich nie przetestowałem, czekając na gogle. Wyglądają dobrze i są o wiele mniejsze niż się spodziewałem. Zapakowane tylko w to pudełko i plastikową torbę Banggood, ale pudełko jest w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    To najlepszy zakup w tym roku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Bardzo dobry odbiór i bardzo kompaktowy nie muszę umieszczać i usuwać anteny do przechowywania gogli tak gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Podobają mi się te anteny lizaka Foxeera i uważam, że są bardzo dobre. Użyłem ich na moich goglach EV100

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 564
    • Ft7 203
    • Ft2 519
    • Ft5 893
    • Ft22 600
    • Ft3 780
    • Ft10 921
    • Ft4 629
    • Ft8 818
    • Ft2 644
    • Ft28 168
    • Ft5 186
    • Ft6 339
    • Ft30 432
    • Ft28 168
    • Ft21 289
    • Ft193 267
    • Ft140 855