Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2294)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2294)
    • 5 Star(2250)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2020

    Świetne anteny. Nie pierwszy raz kupuję, zawsze zadowolony z jakości. Doskonałe anteny. Nie pierwszy raz kupuję, zawsze jestem zadowolony z jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Świetna antena. Solidna jakość, wytrzymała, ale elastyczna. Przyzwoity zasięg, i przeżył kilka wielkich katastrof bez szwanku. Dobrze zapakowane i z właściwą specyfikacją. Nie byłem w stanie wybrać koloru, ale przybył w czerni, co jest świetne. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Piękne anteny z dobrym zasięgiem. Już rozważaliśmy jeden lub drugi wypadek. Można je również zamontować do okularów. Dostawa odbyła się z Hiszpanii do Niemiec w ciągu 5 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Little smaller than expected :). They have the reputation of solid basic antennas. Probably not as good as the more expensive ones but hopefully a not a bad choice neither. The look will not help the signal but I have to admit they are looking sweet! Hopefully the look did not cause some cost savings on more important aspects that might impact the reception quality. :)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Używałem Stavitype Używam tego typu ostatnio Świnokociki z konwersją 135°, w zasadzie Stabilis Używałem tego typu, jeśli chodzi o odległość Pigtail x 135 transformacja x pchnięcie luzemNajgorsze jest ryzyko wystąpienia Raz miałem 135° konwersji, nie od strony orzecha, ale od strony męskiej śruby i prawie się rozbiłem Potem użyłem lutowania, z wyjątkiem części ruchomych, ale tym razem zauważyłem, że stabilność jest luźna Następnie, warkocz x tego typu, staw jest naprawiony z kurczyć Nie wiem, co zrobić, jeśli chcę podnieść antenę, ale właśnie jej używam Lollipop3 Chcę, aby został wydany nieco dłuższy (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Towar przyszedł szybko, bardzo dobrze zapakowany, pasujący do opisu. Zdecydowanie polecam. ZA bardzo ładne pudełko)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Dostawa szybko minęła, z magazynu w Moskwie. Paczka była dobra, była z zestawem, wszystko pasowało do opisu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetne anteny. Używam ich na cydorze freestyle, którą nurkuję cały czas. Wzmocniłem je rurami termokurczliwymi i na jednej z nich zaczął wydobywać się drut. Na razie nie muszę go jeszcze wymieniać, ponieważ działa dobrze. Są również piękne, ponieważ można je złożyć. Byłoby miło, gdyby były wszystkie kolory dostępne na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Drugi raz kupiłem go w rezerwie (^-^) Jak napisałem w mojej ostatniej recenzji, to jest stabilizator lizaka Gdy kadłub lub bateria są umieszczone między goglami a anteną VTX z powodu wirowania odchylania, może wystąpić niewielki hałas Kupiłem go w rezerwie, ponieważ został usunięty, jeśli go podniosłem tak, że nie schował się w baterii.(^-^) Nawet w stabinie, stan odbioru jest lepszy niż EV200D i stare niebo03 itd. Ze względu na ciężką pracę RapidFire, ale nie jest hałaśliwy Wielki, piękny ekran HDO2 daje mi chciwość To dlatego, że przywykłem do Stabi. To niepokojące patrzeć na to (śmiech) Mam też antenę TBS, ale nie widzę różnicy z moim stopniem lotu jako amatora początkującego Używam teraz taniego lizaka3 (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Używam głównie lizaka 3 stabi, co jest w zasadzie w porządku Pół obrotu na odchylaniu. Czasami robi się trochę głośno, gdy przesuwa się do tyłu Jeśli włożysz tam backflip, odzyskasz na chwilę Kiedy pędzisz lub nurkujesz, szukasz czystego miejsca Kiedy jest pewna odległość, nie ma kąta kadłuba Bo czułam, że przeszkodziła mi bateria albo ramka Próbowałem go trochę podnieść złączem SMA Koniec z niepokojącym hałasem To nie tyle hałas, co mnie obchodzi z powodu ciężkiej pracy RapidFire Kupiłem tę antenę dla samolotu z dużą baterią, zakładając szeroki zakres lotu.(^-^) To trochę niepokojące patrzeć na ciebie, bo przywykłeś do Staviego Bardzo zadowolony z wyników (^-^) Zalecane (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,888
    • Ft3,417
    • Ft5,127
    • Ft9,914
    • Ft4,101
    • Ft4,443
    • Ft3,684
    • Ft7,520
    • Ft1,707
    • Ft3,759
    • Ft6,152
    • Ft8,546
    • Ft9,230
    • Ft8,773
    • Ft5,469
    • Ft5,810
    • Ft6,749
    • Ft10,256