Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(257)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(257)
    • 5 Star(244)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    Zajęło to dwa razy dłużej niż planowano dostawę. To zamówienie pochodziło z magazynu UE, miałem inne zamówienia złożone po tym, przychodzące z Chin, które dotarły na długo przed tym. To chyba nie jest normalne. Co więcej, zamówienie było dobrze spakowane, a Servos wyglądają dobrze. Jeszcze ich nie przetestowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Jak na razie świetnie. Nie użyłem ich jeszcze w terenie, tylko w środku. Jakimś cudem mój Humppack nie działał z nimi, nawet w pełni naładowany prąd był za niski. (Humppack prawdopodobnie nie żył) Mam baterię LiFe 6.6v i teraz działają dobrze. Nie najszybsi, ale wydaje mi się, że są najlepsi w budżecie. Jeśli mogę, uaktualnię tę recenzję po ich użyciu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Mam w plastikowej torbie, bez pudełka i folii bąbelkowej, ale dotarł bezpiecznie, zarówno smakowało, jak i dobrze. Kupiłem 10 takich w ciągu ostatniego roku i włożyłem jedną do każdego z moich samochodów ciężarowych 1/8 i RC Crwalers 1/10 wszystkich Nadal działa świetnie, żadnych problemów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Dobra jakość. Słyszałem dobre rzeczy o tym serwo, więc spróbuję w dwóch projektach, które mam w trakcie i zobaczę, jak fair uaktualnią tę recenzję, kiedy dokładnie je przetestowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dobry produkt, dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Dobry produkt Kupiłem cztery z tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Przychodzą indywidualnie pakowane bardzo miłe służby kupuję je na długi czas i są w porządku wysyłki 5gg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Mam kilka takich dla samochodów RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Dobrej jakości serwomechanizmy w cenie. Servo jest również wyposażony w metalowe ramię serwo 25T.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Używany na WL-u Zabawek Buggy. Szybki, silny, wielki serwo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.84
    • US$42.43
    • US$67.84
    • US$19.54
    • US$18.97
    • US$9.19
    • US$15.99
    • US$13.85
    • US$7.88
    • US$14.78
    • US$26.44
    • US$24.99
    • US$28.74
    • US$11.49
    • US$40.24
    • US$27.59
    • US$68.99
    • US$58.89