Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    أعجبني niezadowolenie سهل الاستخدام Podoba mi się, łatwy w użyciu. Dźwięk jest czysty i wszystko działa tak, jak powinno. Polecam ze względu na jego wartość dla pieniędzy. Uwielbiałem go, łatwy w użyciu. Dźwięk jest czysty i wszystko działa tak, jak powinno. Zalecam, biorąc pod uwagę jego wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DanVIP4
    SK
    21/12/2020

    Proste, analogowe walkie-talkie za dobrą cenę, Microsb ładowanie dodatkowe jest miłą funkcją stacji dokującej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Pakiet skończył się w ciągu 3 dni, stan pakietu w porządku, sprzęt super w cenie, funkcjonalność testowana tylko w domu - głos jasne i zrozumiałe, po opłatach zobaczymy, jak działają na zewnątrz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Szybka dostawa. Pojawiła się tak, jak opisano, z wszystkimi elementami. Próbowaliśmy go w promieniu 3,5 mili i działa dobrze. Zaskoczony jakością przez sprzedaną cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Błyskawiczna szybka dostawa (3 dni) i produkt jest doskonały! dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Good price/performance ratio. WARNING: needs programming to PMR 446 channel list to use legal frequency range in Czech Republic (maybe all EU). I used https://www.banggood.com/BAOFENG-2-Pins-Plug-USB-Programming-Cable-for-Walkie-Talkie-for-UV-5R-serise-BF-888S-Walkie-Talkie-Accessories-p-1738108.html and CHIRP program (https://chirp.danplanet.com/projects/chirp/wiki/Download).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Spędziłam dużo czasu na badaniach radia. Wybrałem je. Miłość, którą mogą ładować przez micro USB. Przeprogramowany z Chirp - kabel usb dla prac bf888s. 2 km pasma miasta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Gutes und günstiges Funkset. Nutze es als Backup bei meiner Arbeit. Sollte mal was passieren, kann ich so schnell Hifle anfordern, anstatt erstmal das Handy raus zu kramen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Są fantastyczne. Mają wszystko, czego potrzebujesz, mikrogłośnik, dwie ładowarki itp. Brak kabla USB. Cena jest bardzo ciekawa i działają bardzo dobrze. Szybko tu dotarli z DHL. Gorąco polecam, jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Jakość Baofeng z doskonałą ceną. Ładowanie mikrousb jest bardzo przydatne. Szybka wysyłka UE. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 880
    • Ft9 580
    • Ft6 519
    • Ft7 631
    • Ft9 580
    • Ft14 270
    • Ft106 215
    • Ft4 644
    • Ft14 270
    • Ft10 346
    • Ft8 627
    • Ft15 598
    • Ft11 113
    • Ft18 857
    • Ft11 880
    • Ft25 888
    • Ft12 278
    • Ft7 279