Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    أعجبني niezadowolenie سهل الاستخدام Podoba mi się, łatwy w użyciu. Dźwięk jest czysty i wszystko działa tak, jak powinno. Polecam ze względu na jego wartość dla pieniędzy. Uwielbiałem go, łatwy w użyciu. Dźwięk jest czysty i wszystko działa tak, jak powinno. Zalecam, biorąc pod uwagę jego wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DanVIP5
    SK
    21/12/2020

    Proste, analogowe walkie-talkie za dobrą cenę, Microsb ładowanie dodatkowe jest miłą funkcją stacji dokującej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Good price/performance ratio. WARNING: needs programming to PMR 446 channel list to use legal frequency range in Czech Republic (maybe all EU). I used https://www.banggood.com/BAOFENG-2-Pins-Plug-USB-Programming-Cable-for-Walkie-Talkie-for-UV-5R-serise-BF-888S-Walkie-Talkie-Accessories-p-1738108.html and CHIRP program (https://chirp.danplanet.com/projects/chirp/wiki/Download).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Spędziłam dużo czasu na badaniach radia. Wybrałem je. Miłość, którą mogą ładować przez micro USB. Przeprogramowany z Chirp - kabel usb dla prac bf888s. 2 km pasma miasta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Dostarczane szybko (ok. 2 dni). Wydaje się być dobrej jakości i przede wszystkim funkcjonalny. Zawartość opakowania odpowiada opisowi - wszystkie 2x.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Pakiet skończył się w ciągu 3 dni, stan pakietu w porządku, sprzęt super w cenie, funkcjonalność testowana tylko w domu - głos jasne i zrozumiałe, po opłatach zobaczymy, jak działają na zewnątrz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Szybka dostawa. Pojawiła się tak, jak opisano, z wszystkimi elementami. Próbowaliśmy go w promieniu 3,5 mili i działa dobrze. Zaskoczony jakością przez sprzedaną cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Błyskawiczna szybka dostawa (3 dni) i produkt jest doskonały! dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Dobre walkie-talkie dla hobby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    works great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$28.33
    • US$60.05
    • US$12.69
    • US$16.17
    • US$13.85
    • US$32.99
    • US$21.93
    • US$24.24
    • US$69.99
    • US$36.99
    • US$88.99
    • US$39.99
    • US$38.99
    • US$52.99
    • US$29.99
    • US$39.99
    • US$35.79