Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • DanVIP4
    SK
    21/12/2020

    Proste, analogowe walkie-talkie za dobrą cenę, Microsb ładowanie dodatkowe jest miłą funkcją stacji dokującej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Good price/performance ratio. WARNING: needs programming to PMR 446 channel list to use legal frequency range in Czech Republic (maybe all EU). I used https://www.banggood.com/BAOFENG-2-Pins-Plug-USB-Programming-Cable-for-Walkie-Talkie-for-UV-5R-serise-BF-888S-Walkie-Talkie-Accessories-p-1738108.html and CHIRP program (https://chirp.danplanet.com/projects/chirp/wiki/Download).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Spędziłam dużo czasu na badaniach radia. Wybrałem je. Miłość, którą mogą ładować przez micro USB. Przeprogramowany z Chirp - kabel usb dla prac bf888s. 2 km pasma miasta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Gutes und günstiges Funkset. Nutze es als Backup bei meiner Arbeit. Sollte mal was passieren, kann ich so schnell Hifle anfordern, anstatt erstmal das Handy raus zu kramen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Są fantastyczne. Mają wszystko, czego potrzebujesz, mikrogłośnik, dwie ładowarki itp. Brak kabla USB. Cena jest bardzo ciekawa i działają bardzo dobrze. Szybko tu dotarli z DHL. Gorąco polecam, jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Jakość Baofeng z doskonałą ceną. Ładowanie mikrousb jest bardzo przydatne. Szybka wysyłka UE. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Dobra 10 dniowa dostawa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Przyzwoity jak budżet radia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    good product, fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Entrega dentro do prazo. Tudo 5* muito bom produto. Recomendo Parabéns banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16,287
    • Ft20,020
    • Ft16,287
    • Ft8,327
    • Ft20,051
    • Ft11,412
    • Ft4,995
    • Ft10,795
    • Ft14,590
    • Ft21,038
    • Ft7,463
    • Ft30,479
    • Ft9,160
    • Ft15,269
    • Ft18,662
    • Ft17,644
    • Ft9,561
    • Ft20,051