Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2022

    Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Jest dobre, ale nie wiem jak pozwolić mu stać twardo. Ciągle spada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Ciekawy produkt do ewakuacji gorącego powietrza z klimatyzacji na zewnątrz. Dobra prezentacja, daje poczucie bycia silnym i wysokiej jakości produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    Good morning, I come to inform you that my order with the number, 67177768, has not yet been delivered to me. For this reason, I was grateful for the return of the amount paid by me, in the amount of 15.61 euros. I subscribe carefully best regards

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    Flexible, quality made material and easy to install on any slide door. just make sure to order two because you may find it short like I do. Great product that I will recommend it to other.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Przybył szybko i jest dokładnie tak, jak opisano. Adapter, który kupiłem idealnie pasuje do otworu. Polecam zarówno sprzedającego, jak i produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JoeVIP1
    GB
    10/08/2019

    I would love to review this product but it has NOT been delivered. I am told it is in Hong Konk waiting to fly out. Very disappointing. Joe Hayes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2019

    livraison super rapide, mais je dois commander un embout conforme parce que le mien est trop gros!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    Produto chegou rápido e muito antes do prazo informado, foi entregue exatamente o que foi ofertado no site.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.26
    • US$22.65
    • US$40.41
    • US$8.23
    • US$10.99
    • US$40.41
    • US$20.99
    • US$199.00
    • US$6.99
    • US$43.88
    • US$18.39
    • US$3.44
    • US$4.59
    • US$8.23
    • US$10.38
    • US$6.89
    • US$23.78
    • US$9.44