Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(296)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(296)
    • 5 Star(261)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2020

    Produkt był w oryginalnym pudełku, był trochę zdeformowany, ale produkt nietknięty, więc nie ma problemu. Włókna zostały rozerwane, może transport, więc lepiej coś zamów albo miej na zapas. Wszystko było w porządku w polu, język angielski podręcznik użytkownika również, co jest dobre dla wielu osób. Pióro działa dobrze. Mogę wybrać z PLA i ABS, jak w opisie. Ręczna kontrola temperatury też działała. Musiałam poczuć jak to działa, ale jak tylko się do tego dogadasz, to działa dobrze. Żadnych chodaków, ale używałem go przez 2 godziny. Na koniec było trochę gorąco. Automatyczna zmiana żarówek to też dobra rzecz. Przyleciał z ekstremalnie szybką dostawą, był tu w 10 dni. Plusy: łatwe w użyciu, dobrze zabezpieczone nawet dla dzieci Tanie Dobrze wykonane, czuje produkt wysokiej jakości Pokaż do kontroli temperatury Wady: Przy dłuższym użytkowaniu może się nagrzać i niewygodne w użyciu (więcej niż 2 godziny w ciągu jednego działania)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Produkt działa dobrze, praktyczny i funkcjonalny, łatwy w użyciu dobrej jakości pierwszy widok polecam to samo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Ciekawa część, kupiłem ołówek, żeby skleić moją kamizelkę. Ale to nie zadziałało. Ale możesz też robić inne sztuczki z nim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Produkt wydaje się działać prawidłowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Zgodnie z opisem, ale jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Ładnie po prostu... Nie jest przyłączony do adaptera UE plus żarnik jest PLA, a nie ABS jak opisano. Teraz muszę znaleźć adapter tego typu do UE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    Moje pierwsze pióro 3D, po złamaniu mojego zestawu do drukarki 3D. Załączone włókna są z PLA, dwa materiały PLA i ABS są obsługiwane. Kawałek sklejki potrzebny do utrzymania wydrukowanego wyniku. Ale pozycje przełączników do przodu i do tyłu nie są dobre, ponieważ włącznik żarnika wstecznego może być wciśnięty nieumyślnie podczas druku. Wpadka pomiędzy dwoma przełącznikami rozwiązałaby ten problem. Wymaga dużo ćwiczeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2017

    По внешнему виду сделано аккуратно пробовал включать нагревается и слышно как работает мотор подачи нити. Есть выбор материала и скорости подачи. С нитью не проверял потому что это подарок ребенку на Новый Год! Доставка за 1 месяц. Трек отслеживался на всём пути. Забирать пришлось в офисе СДЕК самому слишком много заказов поэтому до дома не доставляют.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2020

    Przybył szybko i dotarł bez problemów, bardzo dobra jakość pióra drukarskiego 3D. Był dobrze zapakowany, oferując 3 kolory żarnika PLA. Mój syn to uwielbiał i natychmiast zaczął rysować. Bardzo łatwy w użyciu i zmienia żarnik. Zdecydowanie polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft117 100
    • Ft80 024
    • Ft142 124
    • Ft83 114
    • Ft169 626
    • Ft98 868
    • Ft60 559
    • Ft74 150
    • Ft49 432
    • Ft145 214
    • Ft58 396
    • Ft277 766
    • Ft14 828
    • Ft95 778
    • Ft80 330
    • Ft132 549
    • Ft178 895
    • Ft71 060