Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Produkt otrzymany w czasie i bardzo dobrze chroniony, nie ma problemu. Cały metal, wygląda na dobrej jakości, teraz pozostaje tylko zobaczyć, jak idzie z użytkowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2020

    Ładnie zważony ołówek idealny do warsztatu, cieszę się, że mam go do domu, przegapili sztuczkę z dziurą w górze, starym ołówek, którego użyłem do naostrzenia, kiedy zrobił się nudny. Spróbuję wcisnąć kawałek papieru ściernego w górę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    Very nice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2020

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Ołówek jest doskonały, zarówno jakość, jak i w użyciu, tropy są ok HB prawdopodobnie/miły zapis, dwukolorowy korpus jest ładny dotyk, ogólnie wygląda trwale i poręczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Bardzo proste w zamówieniu, przybyli w ciągu dwóch tygodni, co było oczekiwane. Są dobrej jakości, nie używa się ich jeszcze w gniewie. Są bardzo mądre w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Ołówek trzyma się dobrze w palcach. Ma ładny projekt. Nadzienie trzyma się dobrze - nie ślizga się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Przepraszamy przez pomyłkę kliknięcie na zamówienie potwierdzające

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    W figurze są dwa kawałki i sięgam. Tylko jeden kawałek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 800
    • Ft2 800
    • Ft4 778
    • Ft2 195
    • Ft5 884
    • Ft3 979
    • Ft1 398
    • Ft1 430
    • Ft2 864
    • Ft4 138
    • Ft2 727
    • Ft3 307
    • Ft1 956
    • Ft7 356
    • Ft2 940
    • Ft9 929
    • Ft1 835
    • Ft3 307