Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(540)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(540)
    • 5 Star(528)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Świetny sprzedawca produktów posiada dodatkowe śruby & klucz Allena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Super produkt, mój dom, idealna dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Doskonała jakość i szybka dostawa. Całkowita satysfakcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Produkt całkowicie brakowało, znajdując tylko pustą torbę danego artykułu, ponieważ bangood pakuje towary w szczególnie nieznośny sposób, i bardzo zaniedbany towar nie jest kompletny!?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2018

    Made of brass as it seems and is much stronger than copper. If the holes don't match your requirement you can easily enlarge them with a drill. So I recommend buying a size smaller than what is required. Small size yet very strong product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2018

    j'ai utilisé ces accouplements pour adapter et modifier le train avant du hg p402. j'ai ainsi augmenter son rayon de braquage. https://youtu.be/l9a98c4Gj6s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • wilVIP5
    MX
    02/06/2019

    he recibido este pedido, pero llego un articulo dañado porque no lo empacaron con proteccion el articulo dañado es zd racing 9116 08427. tengan en cuenta para los siguientes envíos. es decepcionante recibir un articulo dañado, entiendo que las paqueterias son muy descuidados pero por eso el cendedor debe empacar bien sunproducto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    exelente producto cumple con lo que ofrece , incluye 5 pernos y una llave L para ellos mismos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2019

    Sent in good packaging and delivery times were extremely speedy - As usual Banggood delivers products extremely fast. Works well for the project that I have to use this for. Correct product delivered as advertised on the website. Thanks team!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 055
    • Ft2 571
    • Ft2 940
    • Ft4 412
    • Ft1 284
    • Ft2 571
    • Ft2 571
    • Ft3 307
    • Ft25 383
    • Ft4 778
    • Ft3 281
    • Ft6 250
    • Ft12 507
    • Ft1 175
    • Ft2 832
    • Ft4 011
    • Ft3 307
    • Ft5 884