Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2017

    as you can see there is an IR filter on the back that is not present on product description pictures but I guess I can remove it if I remove the glue.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2016

    Отличная линза.Металический корпус.Резьба идеальная.Лиза чистая.Пришла за 10 дней.В наличии колпачок (правда прозрачный.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Zgodnie z zapowiedzią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    As a spare. Nice lens.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2018

    spedizione veloce, ottima lente, buon angolo di visuale, consigliata

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2017

    линза норм !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2016

    The lens is good quality, but the hole at the sensor side is to small for CCTV. 1/2.7 CCD/CMOS is a very specific size which you do not find often in CCTV and/or FPV cameras.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2017

    el articulo no parece el mismo de las fotosno tiene ningun tipo de marcaje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Przypadkowo kupił zły rozmiar obiektywu, ale zrobił mocowanie i wydaje się działać całkiem dobrze. Nie narzeka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • romerj
    HU
    15/02/2018

    Great lenses, I use them for the YI camera. They connect to the camera with standard thread. Minimal DIY required!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$5.49
    • US$20.99
    • US$128.43
    • US$145.99
    • US$40.41
    • US$7.58
    • US$13.55
    • US$16.19
    • US$24.99
    • US$98.99
    • US$10.99
    • US$7.15
    • US$99.99
    • US$16.59
    • US$9.90
    • US$105.99
    • US$12.69