Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2020

    Bardzo dobry produkt, dobry stosunek jakości do ceny, materiały są dobre i wygląd, który daje samochód jest świetny, produkt godny polecenia. Z doświadczenia polecam zainstalować dobry zestaw Xenon, ponieważ instalowałem niektóre niskiej jakości, a rezultatem było bardzo słabe oświetlenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Jestem z Mérida Jukatan Mexico przybył w 16 dni mój produkt prawda jestem zadowolony teraz tylko aby je złożyć ale już jest testowany podoba mi się mój zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Dobry produkt dobrze materiał zainstalowany w Vento oni weszli idealnie bez cięcia niczego ma dobre światło cięcie miary ostrości jest H1 polecam kupić ich oko anioła spojrzenia w dzień nie chybi to kupi ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Cóż, już tu jest i zostało tylko do zainstalowania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    To spektakularne i trwało tylko miesiąc, ale nie dostałem akcesoriów adaptacyjnych, ani ich gumek, ale przybyłem dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Doskonały w szacowanym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Wygląda dobrze, Falca Calarlo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Najlepszy serwis, szybka dostawa 🚚

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Idealnie i szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2019

    I tried them and they work. It seems to be a good quality. Τα δοκίμασα και λειτουργούν. Φαίνονται καλή ποιότητα. Το μόνο που μένει είναι πόσο θα αντέξουν στο χρόνο.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 108
    • Ft3 648
    • Ft4 378
    • Ft4 378
    • Ft5 108
    • Ft10 582
    • Ft18 013
    • Ft18 614
    • Ft3 648
    • Ft3 995
    • Ft7 662
    • Ft18 329
    • Ft9 384
    • Ft13 870
    • Ft6 201
    • Ft9 852
    • Ft4 106
    • Ft12 409