Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/06/2021

    Pensei que o produto tinha uma qualidade um pouco melhor. O teclado é bom, mas robusto. O mouse dá conta, mas parece frágil. Diria que, se vc vai comprar para jogar MESMO, não é o produto, se vai comprar um teclado e mouse sem fio para uso normal, mais que indicado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Szybka dostawa bardzo dobra jakość. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Klawiatura jest dobra i wygodna, ale mysz trochę się zacina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2020

    Szybka dostawa, dobrze spakowana. Świetna bezprzewodowa klawiatura i mysz, szybka instalacja. Bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Nie rób żadnych transaklacji lub interesów z gangiem BADANIE DO WYDARZENIA Nie chcą zwrotu lub zwrotu moich pieniędzy. Błagam ich o moją kasę. Otwieram zakład, a oni nie chcą oddać mi pieniędzy Nie mają rzeczy na plecach, na które musisz poczekać, aby dać .them Mam jeden od innego dostawcy, oni nadal nie chcą dać mi pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Zamówione 7/31/21 i odebrane 8/8/21. Klawiatura ma ładny design, ale nie wygląda na bardzo trwały, mysz jest również dobra, ale jeśli twoje ręce są duże, może być niewygodne, latencja nie jest zauważalna, nadal oceniając go na 5 gwiazdek, zapłaciłeś za co dostałeś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Pakiet przyszedł dzisiaj, klawiatura jest trochę słaba, ale mysz wydaje się wystarczająco wytrzymała.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Doskonały produkt, szkoda opóźnienia, ale dzięki doskonałej obsługi technicznej zakończyło się przybywa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Przedmiot zgodnie z opisem, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 940
    • Ft9 371
    • Ft10 813
    • Ft7 863
    • Ft9 174
    • Ft8 846
    • Ft6 224
    • Ft8 519
    • Ft7 208
    • Ft14 418
    • Ft7 568
    • Ft9 371
    • Ft7 535
    • Ft10 813
    • Ft5 241
    • Ft4 585
    • Ft14 418
    • Ft17 696