Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(177)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(177)
    • 5 Star(163)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Poprawa zasięgu Wifi w porównaniu z oryginalnym routerem, który był mniejszy niż połowa rozmiaru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Tak przybył w dobrym stanie i w 20 dni czekania na doświadczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Jakość plastiku jest dobra. Poprawiam kąt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Wkrótce spróbuję z systemem IRC Ghost. Powinni mi zapewnić zasięg 40 km.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Minden rendben jó a cuc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2018

    хорошо упаковано доставка прямо в почтовый ящик советую продавца и товар! При покупке вернул часть денег. Регистрируемся покупаем через сайт и получаем 15% часть денег с покупки обратно работает проверенно https://letyshops*ru/soc/sh-1/?r=734242 (поменяйте звёздочку перед *ru на точку .ru)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2017

    Excellent product. Before with my antenna did not get to have 35% of signal to 600 meters of distance. Now with this antenna I increased the reception power by 120% !! I am very satisfied

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    Good quality product and it also working fine. I don't find any issue, but you have to understand that this thing working with in 100-150 meter. So don't expect too much from this thing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Świetna jakość, dobrze działająca, została zapakowana w plastikową torbę, więc może jakiś solidniejszy papier lub pudełko byłoby świetne do wysyłki. Mimo to moja antena została wysłana nietknięta!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • SIKVIP1
    IN
    07/02/2018

    looked okay on receipt. the connector is cheap quality and not gold plated. the threading to tighten on Hubsan advanced remote is very tight and I fear it may damage the original remote connector.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 827
    • Ft2 203
    • Ft1 588
    • Ft13 365
    • Ft8 450
    • Ft3 291
    • Ft3 673
    • Ft948
    • Ft952
    • Ft2 569
    • Ft22 913
    • Ft9 147
    • Ft13 683
    • Ft12 092
    • Ft14 001
    • Ft32 462
    • Ft18 139
    • Ft334 194