Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(584)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(584)
    • 5 Star(552)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    Użyłem anteny do zastąpienia zepsutej anteny w moim nadajniku ORX T-Six 2.4ghz... Jak na razie dobrze. Mam nadzieję, że będzie to trwało i nie będzie sprawiało mi żadnych problemów w przyszłości. Dobry produkt w cenie, jaką mi zaoferowali, bo był w sprzedaży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Zgodnie z opisem wspierany prawidłowo i bardzo szybka dostawa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Nie ma tu nic do powiedzenia. Działa zgodnie z przeznaczeniem. Wygląda tak samo jak na zdjęciu. To jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Quali dobrze, może się trochę zacisnąć, ale wszystko super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Anteny są dobrej jakości z złączem - kupione w dniach 25-7-21 i enREGADAS w Hiszpanii w dniach 2-8-21 - Dziękuję za dobrą usługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Idealnie. Przystosowałem się do mojego Beelinka Gt King Pro....od prawie 0 przeszedłem do 17Mb's.... Dziękuję BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tweb
    AU
    23/11/2020

    Łatwy montaż do mojego Flysky i6. Poprawił zakres i siłę. Tani łatwy mod!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Zgodnie z moimi oczekiwaniami. Zdobyłem zasięg, ale radzę zmienić dwie anteny sterowania na jeszcze lepszy sygnał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Bez problemów w transporcie, antena jest zapakowana w torbę na zamek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 571
    • Ft2 067
    • Ft1 398
    • Ft5 014
    • Ft5 412
    • Ft3 456
    • Ft2 864
    • Ft10 828
    • Ft1 669
    • Ft4 457
    • Ft1 590
    • Ft23 911
    • Ft9 028
    • Ft1 765
    • Ft8 009
    • Ft4 778
    • Ft2 004
    • Ft2 940