Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(582)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(582)
    • 5 Star(564)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • MGGVIP3
    ES
    05/03/2021

    Działa dobrze z Taranisem X9D Plus w trybie D8. Kupiłem go, by używać go z interfejsem AeroSIM RC USB, który wymaga sygnału PPM i działa świetnie. Teraz mogę używać symulatora bezprzewodowo. Na zdjęciu biały przewód jest przylutowany do wyjścia PPM. Uwaga, mostek PPM jest lutowany w celu umożliwienia wyjścia PPM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Bardzo mały, idealnie sprawdza się w moich domowych mikrosamolotach i deltach w połączeniu z 6-osiową FC. Po prostu polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    A good receiver, very small in size and weight. many functions in a small size. I'm buying the second one, everything is fine. recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Zabezpieczenie jest ustawione na kanał 3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Wszystko na miejscu bardzo szybko 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤣

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Małe i dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo dobry plus przynosi sbus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Mini odbiornik freski D8 około 200 m zasięgu tylko dla 2 g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2019

    the receiver is working. I was able to bind it to frsky djt module. struggling to get receiver inputs in betaflight configurator. have connected receiver to sp3 Evo brushed.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    Доставка 36 дней Приемник нормального качества, маленький, весит мало, для мелкого коптера - отличный выбор! Подобным пользуюсь давно, никаких проблем не замечено! Рекомендую! 36 days delivery The receiver of normal quality, small, weighs little, for a small copter - an excellent choice! I have been using this for a long time, no problems have been noticed! Recommend!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 867
    • Ft5 707
    • Ft17 840
    • Ft6 420
    • Ft8 648
    • Ft6 062
    • Ft2 493
    • Ft6 420
    • Ft9 275
    • Ft32 748
    • Ft7 489
    • Ft7 489
    • Ft61 791
    • Ft5 867
    • Ft8 957
    • Ft54 994
    • Ft5 558
    • Ft47 458