Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(463)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(463)
    • 5 Star(431)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2020

    Zamówiłam dwie sztuki. Oba przedmioty trafiły w zwykłej kopercie bez pianki i bąbelków, razem w plastikowej torbie. To bardzo złe opakowanie jak na tak kruche rzeczy. Elementy jednego odbiornika zostały zmiażdżone i przebite przez kopertę podczas transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Odbiornik jest dobry i działa. Ale: nie zaszkodzi umieścić wokół niego folii bąbelkowej do transportu. Kondensator i tranzystor przeszli przez materiał opakowaniowy (patrz zdjęcie ). Na szczęście te dwa elementy nie zostały uszkodzone przez te tortury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • gozVIP4
    CA
    03/12/2020

    Mały odbiornik nie większy niż 5 centów za mikrosamolot. Zainstalowałem go na bukowym mini z Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Najwyższej jakości produkt..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dobrze spakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    This tinny rc work just dsm2 any tx.I use spektrum but step one plug battery, 2step blink rarely wait few seconds come blinking speed, 3 step open your tx in bind mid after that in 2 sec leds red becomes solid and voile means done can put for any toys plane or heli all connectors is 3pins i wiil lock on rc group forum what is any contact have for aileron ,rudder etc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Działa świetnie. Zerwałem kabel, bo nie był zabezpieczony. Naprawiłem go i jestem zadowolony z niego wiąże się z radiomasterem TX16S i uratował małą wróżkę... Whippet, stary odbiornik, spalony!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2020

    To jest to! Otrzymałem je pomimo okresu zamknięcia. Zwróć uwagę na wielkość połowów, bardzo ważne. Jeśli kupujesz serwery, aby połączyć się z nimi, sprawdź rozmiar złącza.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2020

    Dzięki recenzji sprzężonej dowiedziałem się, jak połączyć się z Spectrum DSM2 DX8 Tx - ignoruj te instrukcje, aby użyć wtyczki wiążącej - wystarczy załączyć & 1s, gdy czerwone światło wiązania Rx zmienia się z szybko na wolny - zasil Tx z Przycisk wiązania obniżony na Tx - po związania można łatwo odpalić Rx po włączeniu Tx. Użyłem szczotkowanego silnika dostarczonego w zestawie Black Flyer V2 - ty lutujesz zapasowe złączki z wbudowanych w esc. Musisz ustawić Tx max niskie wykończenie przepustnicy & reakcja silnika jest dobra z zadowalającym zakresem mocy przepustnicy - Użyłem BG 1g servo, które łatwo się podłączyć. Imponujący Rx w świetnej cenie - czekam na test lotu wkrótce - polecam! 😊

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2018

    I use it with my DIY Whitehead. Integrated 2AESC works good with full Lipo on two paralell 720 brushed motors. But low voltage do not work in the way I hoped. At low voltage motors do not stop and the aileron servo begin to spin in various directions. So short flights 3- 4 minutes with a HV 3,V 230mah Lipo are fun enough.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 685
    • Ft15 068
    • Ft12 028
    • Ft6 999
    • Ft35 743
    • Ft24 393
    • Ft7 715
    • Ft14 332
    • Ft18 378
    • Ft6 681
    • Ft6 681
    • Ft11 391
    • Ft24 260
    • Ft59 198
    • Ft56 015
    • Ft111 396
    • Ft30 552
    • Ft12 862