Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(233)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(233)
    • 5 Star(210)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Ok góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Tutto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2018

    real mente etardado en dejar commentorio para realizar la prueba mas detenida mente icomprobar k es 100% recomendable😊almenos para interiores k era mi objetibo ara puedo andar por toda la casa sin problemas detener k lebantarme i acercarme para ke coja señal eso se a cabado😍lo dicho señores es real mente recomendable...gracias bgg

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2016

    Produit SUPER, monté sur radio de bateau car nos fidèle bateau RC n'ont vraiment pas une grande portée dû à l'eau et j'ai réussi grâce à lui à multiplier ma portée par 6 (portée d'origine 80 mètres/ portée avec ampli 500 mètres) le Top en bateau et pour vous éviter une baignade pas forcément agréable. Seul petit bémol apparemment c'est qu'on brouille nos amis modéliste à nos cotés mais pas encore pu y tester

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2017

    Получил довольно быстро, трек отслеживался, все нормально. Бустер уже проверил, работает отлично. Не знаю на сколько, но сигнал явно сильнее, проверял то на сколько хорошо сигнал пробивается через несколько стен. С бустером сигнал значительно сильнее. Рекомендую перед использованием вскрыть термоусадку на бустере и горячим клеем замазать хорошенько места где к бустеру подсоединены коннекторы. Они довольно слабо держатся и при шатании могут отвалиться. Ну и потом само собой закрыть термоусадкой.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2018

    ottimo booster che aumenta la portata radio. nel mio caso utilizzo un modulo frsky dft e ho aumentato notevolmente la distanza di trasmissione. consiglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2019

    The booster looks good, I bought this model because it is compact in size and fits in the radio control equipment. A normal antenna and adapter are included. I recommend to buy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2018

    despues de probarlo me parece un item imprescindible para la emisora basica de fly sky ,antes de instalarlo tenia unos alcances maximos de 180 m ahora llega sobrados los 300 tengo que probar hasta donde llega pero solucione con esto gran parte de mi problema , hay tutoriales por youtube de como instalarlo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Doskonały wzmacniacz nie testowałem dalekiego zasięgu, ale osiąga odległości, które były wcześniej zabronione za przeszkodami

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 658
    • Ft1 829
    • Ft2 571
    • Ft2 204
    • Ft3 342
    • Ft2 577
    • Ft4 775
    • Ft3 007
    • Ft6 250
    • Ft6 986
    • Ft6 049
    • Ft59 249
    • Ft24 414
    • Ft6 368
    • Ft3 307
    • Ft7 722
    • Ft7 961
    • Ft82 822