Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Odpowiadając na słodką nazwę laptopa DAB, radio to posiada tuner FM/DAB/DAB (cyfrowy radio naziemne) z głośnikiem kilku W i kolorowym ekranem TFT. Mały rozmiar, dobre zaskoczenie, można go skonfigurować w języku molière, jak również w zintegrowanym zegarze. Średnie przyjęcie w FM na obszarach wiejskich, DAB jest planowane na lato 2021 w moim regionie... Krótko mówiąc, stan - radia artystycznego w cenie zamkniętej (30 euro, gdy go kupiłem). Przyjęcie za 15 dni z Chin. Należy pamiętać, że radio jest zasilane przez zintegrowaną baterię, która jest ładowana za pośrednictwem dostarczanego kabla usb.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Niespodziewanie dobry produkt. Jakość dźwięku jest dobra, wystarczająco czuły, aby uzyskać sygnał i informacje (może zaktualizować zegar z RDS). DAB działa naprawdę ładnie - pobiera informacje i sztukę stacji. Nie próbowałem funkcji bluetooth. Miło mieć funkcję zegara. Zaniepokoiłem się bateriami, ale wygląda na to, że po naładowaniu dostaje dwa takty po 10-15 minutach w radiu na 50% głośności... Wygląda podobnie na zdjęciach udostępnionych przez innych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Wrażliwość nie na górze, ale wciąż radio DAB pod ręką. Powinien kosztować 19,90 euro! Zwarta wielkość, ma wiele języków, w tym włoski i wydaje się być tłumaczone dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Zaskakująco dobra jakość dźwięku z tego małego radia. (jest na tyle mała, że paczka może wpaść przez moje pudełko na listy). To drugi, który kupiłem, tym razem jako prezent. Korzysta z najnowszych technologii, aby uzyskać dobry odbiór, w tym nowsze kanały DAB i FM. Dostawa była dość szybka do UK i nie musiałem płacić żadnego cła ani VAT. Niektóre kontrole są trochę dziwaczne, jak długie naciśnięcie przycisku dwa razy, żeby całkowicie się wyłączyć, ale to bardzo drobna sprawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Jakość plastiku jest dobra, odbieranie mocy sygnału nie jest wystarczające. Ogólnie dobra za tę cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • bobVIP5
    AU
    01/03/2021

    To coś jest słodkie dla pieniędzy, zobaczcie to na szczycie wzmacniacza Bluetooth Banggoood z linią do słuchawek pompującą Stereo! Szczęśliwa jak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Odbiornik dab działa jak określono (brak problemu w UE).Jedynym minusem jest zużycie energii elektrycznej. Akumulator +00mAh wyładowany przez noc w trybie wyłączenia zasilania, wyświetlanie wyłączone). Jeśli ktoś planuje używać go cały czas podłączony do ładowarki usb to nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Najlepiej jak dotąd: właśnie otrzymałam to cudeńko - jest silnie odbierane i ma bardzo wyraźne brzmienie. Mogę dostać wszystkie stacje DAB, które są zwykle zmagania z innymi drogimi (większymi) radiami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dobre DAB i FM Odbiór, nawet jeśli inne (droższe) Radio DAB mają Dropout. Dźwięk i głośność jest w porządku dla tak małego radia. Jestem zadowolony z mojego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Dobry dźwięk, dobry wyświetlacz, radio FM jest doskonałe, Bluetooth jest dobre, a DAB jest tylko w fazie testów. Obecnie brak sygnału. Pakowanie trochę słabe, ale bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 939
    • Ft13 592
    • Ft5 006
    • Ft4 333
    • Ft8 506
    • Ft2 924
    • Ft24 467
    • Ft59 742
    • Ft17 033
    • Ft2 500
    • Ft3 714
    • Ft4 606
    • Ft25 040
    • Ft3 931
    • Ft3 900
    • Ft11 445
    • Ft43 362
    • Ft4 541