Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2020

    Przedmiot przybył lekko uszkodzony. Schron karty SD i metalowa osłona na głównej płycie są zdeformowane. Na szczęście ekran nie jest uszkodzony, ale są problemy z dotykowym ekranem: nie działa wiarygodnie, kalibracja nie pomaga (nie zawsze jest możliwe jego ukończenie). Myślę, że ekran dotykowy mógł być uszkodzony w trakcie transportu. Sklep musi ostrożnie pakować towary więcej! Jestem zdumiony, jak można zaoszczędzić kilka centów przy wysyłce 100 dolarów. Poza ekranem dotykowym, urządzenie działa dobrze. Zainstalowane firmware jamesshao8/portapack-havoc-modyfikowany rewizja be45cf6 Był zapakowany ostrzem tacowym, był lekko uszkodzony: złącze karty pamięci zostało posiniaczone, a ekran na tablicy był lekko zdeformowany (łatwo go usunąć i naprawić). Jakimś cudem ekran się nie zepsuł, bo byłoby to smutne. Musisz się lepiej pakować! Тачскрин jest szalenie tępy, kalibracja nie pomaga (nawet nie zawsze udaje się go przejść). Mógł też zostać zmiażdżony w trakcie transportu. Inaczej to działa. Zebrane starannie. Firma zainstalowała mod Havoc z chińskiego jamesshao8. Nieźle jak na te pieniądze, rok temu, tylko HackRF w kadłubie można było wziąć za tę samą kwotę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Dzięki! Szybko wysłane, dobrze zapakowane, a produkt jest zgodnie z oczekiwaniami (oprócz dostarczonego kabla mikro USB, nie można go wgrać i kosztuje dużo wysiłku debugowania, chociaż był łatwo wymienialny, ponieważ każdy standardowy kabel telefoniczny działał bez zarzutu) Co więcej, niektóre instrukcje dotyczące wymaganego wysyłania FW lub link z narzędziami, zawartości karty SD i przewodnik PDF mogą sprawić, że klienci zaczną szybciej... Tak, nawet hakerzy i inni entuzjaści technologii chcą być czasem leniwi ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Otrzymamy, jak na razie nie zauważono żadnych szkód. Długo się tu zajęło. Stąd powód, dla którego kupiłem kolejny w sklepie CZ zamiast w USA. Wymagało dostarczenia go do NL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Przedmiot dotarł w ciągu 2 dni, był dobrze zapakowany z deskami HackRF i Portapack w indywidualnych antystatycznych workach foliowych. Błyskawicznie za pomocą oprogramowania Mayhem bardzo łatwo za pierwszym razem. Dostarczony kabel USB nie działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    jó cucc!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Wygląda dobrze, czas budować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Podoba mi się to! Sprawa poszła dość łatwo, kilka szpilek zostało lekko wygiętych podczas wysyłki na desce portapacka, ale łatwo było je wygiąć i podłączyć do HackRF z minimalnymi kłopotami. W wykazie nie ma o tym wzmianki, ale będziesz potrzebował komórki z monetą CR2032 do zegara w czasie rzeczywistym, jest uchwyt na desce portapack. Jedna ważna rzecz, którą należy zauważyć: TO NIE JEST H2. To jest, jak na zdjęciu, H1. Brak dodatkowych przycisków, brak możliwości ładowania baterii. Jeśli chcesz prawdziwego H2, to nie jest to, ale to nadal dobry produkt za bardzo dobrą cenę, biorąc pod uwagę, że obejmuje HackRF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Musi mieć dołączone do niego anteny i trzeba się wstrzymać, aby przejść między PCB, aby podczas korzystania z ekranu dotykowego nie naciskał i nie dawał właścicielowi strachu przed jego złamaniem, bo nie każdy ma dystanse, które tylko leżą, by nie dotykać płyt obwodowych. Jeden drugi albo tylko ten górny odrywa się całkowicie. Poza tym dobry produkt, pomimo trochę mylących w użyciu & ekran jest trochę trudny do odczytania. Chcecie pirackie urządzenie, powinniście spróbować zrobić Enterprise wersji Wi-Fi Ananas Mk7, który jak sądzę nigdy nie zostanie wydany wraz z modem AC w pirackiej wersji zwykłego mk7. Zabijanie kopiowania tych, kiedy mało ludzi, którzy nie mają destrukcyjnych czarnych kapeluszy, naprawdę przydałyby się Rf1, chyba że myślą, że świat może się skończyć i będą potrzebowali, żebyś użył jednego jako transpondera, żeby inni ludzie mogli je znaleźć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mpaVIP3
    IT
    14/12/2020

    Kupiłem go bardziej do celów rekreacyjnych i naukowych, niż do jakiegokolwiek użytku. Podoba mi się bardzo za to, że jest bardzo mały obiekt to robi wiele rzeczy i możliwość (Nie mówię, że to proste, ale da się to zrobić) Modyfikowanie i wdrożenie oprogramowania (open source) niezależnie bardzo mi się podoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Przedmiot jest doskonałej jakości i dobrze zapakowany, ale wysyłka była szalenie opóźniona bez powodu, a towar dotarł miesiąc później, mimo że zapłaciłem ekstra za szybkie otrzymanie. Należy również pamiętać, że nie przybywa z anteną, więc upewnij się, że również ją zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 676
    • Ft1 271
    • Ft1 908
    • Ft1 590
    • Ft4 457
    • Ft3 342
    • Ft5 731
    • Ft15 291
    • Ft2 195
    • Ft3 501