Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(60)
    • 5 Gwiazda(58)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2020

    To urządzenie jest zaprojektowane do kontrolowania wrzecionu. Kupiłem go dla mojego wrzeciona - 1.5KW, 8,0A, 230V, 3 fazy. Dostarczyłem go do Polski w ciągu 2 tygodni. Inwerter wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach. Panel sterowania może zostać odłączony od obudowy. Można nawet pozbyć się całej szarej obudowy i może zamontować elektronikę i panel sterowania oddzielnie. Aby użyć tego inwertera z wrzecionem, MUSZĄ ustawić wszystkie ustawienia odpowiednio, zgodnie ze specyfikacją wrzeciona. Nie próbuj uruchamiać wrzecionu bez ustawienia WSZYSTKICH ustawień! To najprawdopodobniej spali wrzeciono i urządzenie! Ten inwerter jest ustawiony tak, aby używać 12A domyślnie, mimo że w instrukcji jest napisane, że powinien być 3A. MUSI zmienić ustawienia, pamiętaj! Otrzymasz ręczny (po angielsku) ze wszystkimi ustawieniami wyjaśnionymi w polu z tym inwerterem. Następnie musisz poświęcić trochę czasu, aby dowiedzieć się lub wyszukać w internecie, jak ustawić wszystko zgodnie ze specyfikacją wrzecion. Pamiętaj, że to urządzenie (jak również twój wrzecion) powinno być uziemione!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    W ustawieniach fabrycznych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2018

    This is a great VFD. I looks great quality. The instructions are very well written and the unit is very straight forward to connect with clearly marked terminals. Also it is easy to program if you follow the instructions. Recommended in every way.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2023

    Wszystko jest poprawne i zgodne z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    reçu après seulement une semaine !!!!! carton très robuste,produit conforme à la description,je le voyait un peu plus gros que sur les photos. sera monté sur une fraiseuse.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2018

    Inverter arrived intact with no dings or loose bits. The 'manual' is good english but has all 3 models in it, the AT1, which is mine, does not show an earthing point so i'll need to work that one out. Looking forward to getting it uyp and runnung

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2020

    To są świetne małe VFD. Instrukcje naprawdę nie mają żadnych szczegółów, ale są jak wszystkie inne, więc można wyciągnąć informacje potrzebne z sieci poprzez proste wyszukiwanie. Youtube ma wiele filmów na tym wideo. Nadal potrzebuję drugiego, ale cena za ten sprzęt wydaje się wahać 20 dolców z jakiegoś powodu. Daj mi znać, kiedy wyceniasz go ponownie na 69 dolców, a wezmę kolejny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2023

    Doskonały przedmiot za najlepszą cenę świetna obsługa klienta, jak zawsze i bardzo szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Czołgi banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Zrozumiałem, dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$195.18
    • US$27.59
    • US$10.99
    • US$11.49
    • US$8.04
    • US$7.35
    • US$62.29
    • US$7.49
    • US$14.99
    • US$69.92
    • US$71.09
    • US$47.99
    • US$44.99
    • US$60.94
    • US$107.78
    • US$41.39
    • US$64.67