Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(400)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(400)
    • 5 Star(391)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Wygląda na to, że działa w porządku, oba są trochę głośniejsze od drugiego, ale nie powinno mieć wpływu na wiele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Szybka wysyłka.Dobry produkt, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Miałem już parę i jestem naprawdę zadowolony. Przeżyły kilka wypadków bez uszkodzeń, działa zgodnie z oczekiwaniami!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Mały, dokładny i potężny Servo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobry towar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2017

    Отличные серво машинки. Металлический редуктор. Самое оно для самолетов с автопилотом. Покупкой доволен. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2017

    Отличные сервы. Редуктор полностью металлический. Ставлю на крыло размахом 1400 мм. Выглядят достойно. Рекомендую всем

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    Chegaram os meus EMAX Metal Gear. Grande qualidade a baixo custo. Os servos trabalham muitíssimo bem em comparação com outros de outras marcas e muito bem centrados. Não são Digitais mas, para o efeito vao servir muito bem num pequeno avião de 90cm de envergadura. Mais uma vez obrigado BANGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2018

    These Servos are OK. They a bit jumpy at certain places and cause micro stutter and vibrations inside them making them jump around a bit. But other than the fact that they actually 13 grams and a bit annoying, they fine I guess. If only for now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2017

    Сервомашинки пришли в целостности. Брались для летающего крыла. Доставка осуществлялась транспортной компанией СДЭК.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 332
    • Ft18 879
    • Ft3 494
    • Ft6 291
    • Ft13 632
    • Ft19 372
    • Ft8 038
    • Ft4 841
    • Ft16 345
    • Ft5 592
    • Ft14 332
    • Ft8 171
    • Ft5 940
    • Ft4 841
    • Ft6 990
    • Ft19 675
    • Ft6 990
    • Ft4 541