Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2022

    Witam artykuł, że aveis wysłał mnie jest zepsuty i to nie działa Mam nadzieję na odpowiedź powitalną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Does not look anything like the picture. No instructions. Afraid I'll just burn it out if I try using it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Arrived in time specified but no instructions , only one sound , tried holding button switch down , switched of , no second sound .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    mooi geluid , zoals echt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2017

    He quedado bastante sorpredido al recibir el paquete y probarlo , suena lo suficiente para un pequeño barco , aunque mejorable esta bien , una vez que lanzar el sonodo no se detiene aunque cortes el interruptor del canal de la emisora , sigue funcionando como unos 4 segundos , el sistema consta de tres elementos , el altavoz un pequeño amplificador de poco mas de 1 Watio y el generador del ruido con el interruptor electronico del canal , es curioso y funciona bien

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt nie odpowiada fotografii, a także został uszkodzony, wszcząłem skargę i mam nadzieję, że mi zwrócą, ponieważ nie dostosowuje się do wskazań, a także mówię, NIE FUNCIONA.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2017

    This products works really good. The sound itself takes at about 5 seconds and after that a really realistic echo follows. I'm using a 2S (7,4V) LiPo and the sound is loud enough. I would buy this product once a again, if I needed a 2nd. Regards Benni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2016

    Perfect for the price. play with the switch a short sound. Went you stop flipping the switch yhe modul always finih by a long sound (about 8 sec,). Cool stuff and very realistic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2017

    Il suono è verosimile. Forse un po debole ma, con poca spesa, si può amplificare ulteriormente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2016

    grazie, sono soddisfatto di questo prodotto anche se mi aspettavo di meglio, pensavo che riproducesse più suoni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.50
    • US$12.04
    • US$43.88
    • US$52.99
    • US$10.38
    • US$72.75
    • US$62.41
    • US$8.99
    • US$21.93
    • US$20.78
    • US$11.83
    • US$2.49
    • US$79.68
    • US$8.58
    • US$8.99
    • US$4.03
    • US$12.99
    • US$11.54