Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(321)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(321)
    • 5 Star(302)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2019

    really good battery! I have a couple pairs and they haven't puffed. Very powerfull and reliable.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2020

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Właśnie otrzymałem, ale jedna z baterii jest zła. Jak możemy to zrobić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Baterie są niesamowite! Przepuszczam je w moim Xmaxx przez prawie miesiąc, żadnych problemów i około 20-30 minut przerwy. Świetna cena za pieniądze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    The batteries could have been packaged a bit better, the box they arrived in took a beating. The batteries look ok and have charged without issue. I can't comment on run time as I haven't used them in my car's yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    bom as bateria são rasoáveis ainda estou testando mas por enquanto está tudo perfeito, na segunda carga ela só recebeu 3,3a vamos ver se melhora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    Przybyłem dzisiaj, wszystko ok! Świetne baterie lipo w dobrych cenach! Bangood, moja ulubiona strona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    awesome product with an awesome price! very much recommended...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Nie. Kiedy pierwszy raz o nie prosiłam. Przerwali transport, bo nie było akcji, a ja straciłem pieniądze na PayPal Trans. Zamawiałem je drugi raz i wybrałem magazyn Czech, i idealnie. Poprzednia dostawa była przechowywana w Hiszpanii wraz z dostawą w tym samym tygodniu. I nie mogło być. Produkt w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Przybył dość szybko, ale nie testowany źle wydaje się być dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.79
    • US$29.89
    • US$12.64
    • US$11.38
    • US$15.00
    • US$17.99
    • US$24.14
    • US$14.99
    • US$68.99
    • US$42.03
    • US$35.99
    • US$61.47
    • US$6.99
    • US$15.00
    • US$15.02
    • US$41.39
    • US$48.50
    • US$28.74