Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Towary, które otrzymałem i dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Dobry produkt w cenie, dźwięk jest czysty, jeszcze nie przetestowany asortyment. Używa 4 baterii A3 każda i nie ma ładowarki. Jak na razie dobrze, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Kupiłem dwa zestawy do zapobiegania katastrofom, narzędzi i dzieci przepadły. Przetestowałem go na spacer. Szedłem komunikując się z dzieckiem w żelbetowym domu, ale byłem w stanie porozumieć się ze sklepem około 1,5 km stąd. W międzyczasie było wiele kondominiumów żelbetowych, ale udało nam się przeprowadzić bardzo jasną rozmowę. Tylko podnośnik 3,5 mm, a nie tak zwane zwykłe słuchawki czy słuchawki, 2,5 mm? Tylko cienki zestaw słuchawkowy może być włożony. To było trochę żenujące słyszeć głos dziecka w sklepie, więc jeśli chcesz go tak używać, powinieneś kupić słuchawki. Ja też go kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Dobra jakość głosu i jakość budowy, ale jeszcze nie testowanie zakresu, powinno być całkiem dobre. Ale nie jest z ładowarką, więc jaki jest sens wyboru nas lub eu plug przy zakupie? Ale ogólnie jest to dobry zakup.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Otrzymałem dziś mój po 2 tygodniach oczekiwania. Pakiet dobrze przyjęty. Testowałem & oba produkty działają w 100%. Testowałem go na zasięgu 1km, jak dotąd & wyraźnie słyszałem. Świetny produkt, szczerze polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Jestem pod wrażeniem tych krótkofalówek. Dałem jeden mojemu siostrzeńcowi. Mieszka milę dalej, ale sporo drzew i słyszymy się z naszych domów. Zdecydowanie warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobre opakowanie i działa dobrze mój syn jest zachwycony i otrzymałem zamówienie w zaledwie 10 dni roboczych w RPA. Dobry sprzedawca pracy dzięki i jestem zadowolony z mojego zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Wydaje się być dobry, nie testowany jest jeszcze na prezent (dzieciaku) Kiedy byłem dzieckiem, byli tam 4 razy większe od tego... I nadaj nie więcej niż róg ulicy. Więc teraz ręka dziecka jest dobra... i 8km... nie może być lepiej ładnie wyglądać... idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Działa naprawdę dobrze, tylko nie testowałem czy jest wodoodporny. Polecam, ale to może być bateria, a nie baterie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Zbyt długo zajęło zdobycie produktu. Jestem rozczarowany tym produktem. Nie jest wart swojej ceny. Dziękuję Bangood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 036
    • Ft11 144
    • Ft11 144
    • Ft20 066
    • Ft9 462
    • Ft17 794
    • Ft8 849
    • Ft20 066
    • Ft16 062
    • Ft10 977
    • Ft7 571
    • Ft10 977
    • Ft34 079
    • Ft13 630
    • Ft9 085
    • Ft16 279
    • Ft13 112
    • Ft7 190