Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2020

    Dobry nadajnik LoRa i odbiornik. Produkt dotarł wystarczająco szybko. Nie sprawdziłem jeszcze odległości transmisji. Doskonały sprzedawca.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Działa świetnie 🎯... Wielka Jakość 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Szybko testuję moduły. Oba są zaprogramowane, jeden jako nadajnik, drugi jako odbiornik. Zasilam nadajnik z komputera i odbiornika z banku... i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Czas wysyłki jak ogłoszenie. Przedmioty takie jak opis, dobra jakość, używać tego dla wielu projektów otrzymywać gps i wysyłać z LoRa do innego ESP32 i Wifi na PC do prób prędkości i wysokości samolotów RC. Prace w promieniu 300 m

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Zgrabne deski ze wszystkim, czego potrzebujesz, by zacząć eksperymentować z LoRa na sprzęcie ESP32. Mój został załadowany z kodem nadajnika i odbiornika, który pozwala na testowanie sprawności. Planuję je zaprogramować na platformie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Dobra praca z Arduino IDE, dobra jakość, i stan pozycji jest OK. Antena jest mała, ale dobra, działa również w odległości 20-25 metrów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Dobra rada do nauki dla Lory. Przetestowałem go pod kątem 3 sklepów. Działa doskonale, transmisje bardzo dobre. Dostawa zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Otrzymany super szybko i w dobrym stanie. Dokładnie tak jak opisano. Czas zagrać w 😌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Przybyli dobrze spakowane i kompletne. Zalecane...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Świetny mały dodatek do kontrolera lotu, dzięki czemu możesz mieć widok up, aby zobaczyć, gdzie jest twój kumpel latający https://youtu.be/H6CMjQM-1Yw

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 044
    • Ft21 719
    • Ft10 788
    • Ft8 630
    • Ft7 480
    • Ft10 172
    • Ft11 393
    • Ft16 070
    • Ft13 884
    • Ft9 247
    • Ft18 515
    • Ft2 328
    • Ft2 134
    • Ft8 898
    • Ft26 350
    • Ft14 954
    • Ft2 618
    • Ft8 510