Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2022

    Są to fantastyczne opakowania 300mah HV! Używam ich na moim dziecięcym ape pro i to pęka w 104 gramach, to fantastyczne opakowanie i robi swoje. Świetne pudełka z naklejkami, miły akcent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    espectaculares baterías, las tengo para un geprc thinking16 y van de vicio, se nota mucho la diferencia con las 2s , más potencia, más tiempo de vuelo, volando tranquilo 4/5 minutos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Szybka wysyłka do Rumunii, produkty wysokiej jakości, bardzo dobrze zapakowane, polecam kupowanie z ufnością stąd na Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Doskonałe baterie wykonane przez dobrego producenta z dobrą reputacją. Bardzo zadowolony z tego zakupu. Dłuższy czas dostawy niż zwykle, a tego można się spodziewać w przypadku baterii Lipo transportowanych z CN do Wielkiej Brytanii. (to nie było opcja przez bardzo długi czas, mile zaskoczony, że mogłem zamówić baterie z Banggood CN do Wielkiej Brytanii). Dobrze zapakowane, z małym ryzykiem uszkodzenia w transporcie. Dziękuję, drużyno Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    Dobrze, dobrze. Idą idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2022

    Baterie są naprawdę dobre 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Ten 3S sprawia, że mój GEPRC Phantom super szybki vs 2S. Czas lotu to około 5min lotu, ale musisz naprawdę się powstrzymać lub zmniejszyć stawki, chyba że chcesz jechać bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Uwielbiam je!! (pol.). Bardzo dobra i większa moc dla Twojego samolotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Czy powoli przybywają = PUNC = dobra prezentacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Moim zdaniem najlepsze 3s 300mah na rynku. Również 2 baterie wysłane z Banggood jest najlepszą ofertą, jaką znajdziesz w momencie tego postu gdziekolwiek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.02
    • US$18.47
    • US$12.64
    • US$19.62
    • US$27.59
    • US$23.09
    • US$16.16
    • US$17.31
    • US$13.85
    • US$51.74
    • US$25.29
    • US$18.47
    • US$34.64
    • US$35.99
    • US$16.99
    • US$57.99
    • US$144.89
    • US$206.99