Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(538)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(538)
    • 5 Star(522)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Niesamowity pakiet! Zostałem nawrócony, miałem tylko 300mah pakietów, ale mój telefon 16000kv i 25000kv nigdy nie był tak szczęśliwy!!! Dziękuję 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Kupiłem ten lipo dla mojego nowicjusza 2 i są top po 2 ja z lotu nadal trzyma co najmniej 4 minuty nie mam nic dodać to jest to, że polecam je do Ciebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Fantastyczne paczki! Zmodyfikowałem mój zarówno dla XT30 jak i PH2.0 6 z nich robi mój motobilt 25000kv jak rakieta!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo dobre lipy za tą cenę. Kupione za TinyHawk 2 i są lepsze niż oryginalne lipy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Bardzo dobrze rozwijać super dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Dostarczone na czas i działa świetnie.. miał napięcie magazynowe w przeciwieństwie do innych marek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dobre baterie. Nadal używają paczek z zeszłego roku, ale zamówione dodatkowe z Banggood 2 baterie na opakowanie plus rabat, najlepsza cena wokół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Wszystko jest świetne, bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Praca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2018

    Baterias compradas para el dron Eachine US65. Aunque no están hechas para este dron, no caben en el compartimento de donde van las baterías, me decidí a comprarlas para ver que rendimiento. El US65 puede con ellas y la duración del vuelo es mayor (de 4:30 a 5 minutos de vuelo). Con las originales tengo 3 minutos de vuelo. Al volar, y dependiendo de como este colocada la batería, se notan unas pequeñas vibraciones si se vuela en modo Estable. Si vuelas en modo Airmode (Acro) en el exterior....son una pasada. Los motores no los he encontrado calientes después de volar con esta batería. Comparadas con las originales es como si volaras con una batería de más "S" Ahora estoy a la espera que me llegue una cinta para fijarla mejor....use una goma de pollo jajajaj!!!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 843
    • Ft48 194
    • Ft11 734
    • Ft6 882
    • Ft36 194
    • Ft9 505
    • Ft5 243
    • Ft4 918
    • Ft2 646
    • Ft3 439
    • Ft20 653
    • Ft1 964
    • Ft3 275
    • Ft10 325
    • Ft1 964
    • Ft2 751
    • Ft4 587
    • Ft4 144