Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(218)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(218)
    • 5 Star(211)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Oba światła są pakowane w to samo pudełko z śrubami montażowymi. Włącznik/wyłącz/wyłącz jest otulony gumą chroniącą go przed deszczem. Po zamontowaniu 2 m wysokości na ścianie, 200lm na światło wystarczy, aby oświecić ciemną ścieżkę pod i po bokach. Ponieważ te potrzebują bezpośredniego światła słonecznego do ładowania baterii należy je zamontować tak panel słoneczny na górze jest narażony na słońce przez większość dnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w ciągu 6 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Bardzo mi się podobało, nie zainstalowałem jeszcze więcej testów i zadziałało. Dużo mi to zrobi na schodach w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Produkt wysokiej jakości, nadaje się do oświetlenia ogrodowego wokół domu, polecam z ufnością. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dobrze zapakowane, świetne materiały, szybka dostawa i jakość... zdjęcia mówią same za siebie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Product as description. Tested ok working as expected. Good quality Blitzwolf product. Very good product and recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    można kupić bez obaw i niewiele więcej świateł bardzo lubiane musi kupić więcej kleju z rzepami i zastąpi jeden z drugim przy pobieraniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Wygląda świetnie, szybkie zakupy. W nocy dioda LED ma dłuższy czas, niż dzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Kolejny dobry produkt Blitzwolf Bardzo polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Doskonały produkt. Jest dość jasny i silny, gdzie jest idealny, gdzie go umieściłem. Chcę jeszcze czterech. Przyszedł bardzo szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 206
    • Ft6 916
    • Ft4 741
    • Ft5 838
    • Ft4 378
    • Ft3 790
    • Ft6 318
    • Ft18 981
    • Ft7 298
    • Ft5 968
    • Ft5 108
    • Ft23 361
    • Ft4 741
    • Ft4 548
    • Ft7 899
    • Ft31 757
    • Ft5 971
    • Ft13 554