Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(262)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(262)
    • 5 Star(254)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Oba światła są pakowane w to samo pudełko z śrubami montażowymi. Włącznik/wyłącz/wyłącz jest otulony gumą chroniącą go przed deszczem. Po zamontowaniu 2 m wysokości na ścianie, 200lm na światło wystarczy, aby oświecić ciemną ścieżkę pod i po bokach. Ponieważ te potrzebują bezpośredniego światła słonecznego do ładowania baterii należy je zamontować tak panel słoneczny na górze jest narażony na słońce przez większość dnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    To pierwsze reflektory, które wziąłem, więc nie wiedziałem, czego się spodziewać, jeśli chodzi o ich jasność. Prawda jest taka, że są jaśniejsze niż się spodziewałem. Są wygodne na wysokości 2,00 m, a przestrzeń ma być w porządku. Jakość materiałów wygląda dobrze i mam nadzieję, że wytrzymają deszcz i słońce. Jestem pewien, że wezmę jeszcze dwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Świetna obsługa od Banggood dobra cena. Dwa światła w cenie jednego. Wszystkie przełączniki włącz / wyłącznik są zamknięte gumą z tyłu. Nie duże światła, ale idealne do oświetlenia drogi lub ścieżki do drzwi. Może być serwisowany poprzez wyjmowanie śrub na płycie tylnej w celu wymiany baterii. Posiada numer linii uk na pudełku. Łatwy do montażu na ścianie i zdejmowania ponownie. Zaleca, że światło działa najlepiej w odległości 1,8-2.2M od ziemi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w ciągu 6 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Product as description. Tested ok working as expected. Good quality Blitzwolf product. Very good product and recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    można kupić bez obaw i niewiele więcej świateł bardzo lubiane musi kupić więcej kleju z rzepami i zastąpi jeden z drugim przy pobieraniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Produkt wysokiej jakości, nadaje się do oświetlenia ogrodowego wokół domu, polecam z ufnością. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Wygląda świetnie, szybkie zakupy. W nocy dioda LED ma dłuższy czas, niż dzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dobrze zapakowane, świetne materiały, szybka dostawa i jakość... zdjęcia mówią same za siebie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Kolejny dobry produkt Blitzwolf Bardzo polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 586
    • Ft11 498
    • Ft9 921
    • Ft8 813
    • Ft7 279
    • Ft6 303
    • Ft5 706
    • Ft4 614
    • Ft8 046
    • Ft9 291
    • Ft7 140
    • Ft3 638
    • Ft7 810
    • Ft19 933
    • Ft3 611
    • Ft6 994
    • Ft3 316
    • Ft5 640