Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2020

    Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ καλά φτιαγμένο. Το έχω ανοίξει λόγω σπασίματος της οθόνης και διαπίστωσα την δουλειά που κάναν για την αδιαβροχοποίηση. Δυνατό μεγάφωνο, καλή διαμόρφωση, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Το μόνο μεμπτό σημείο είναι το "σκάλωμα" που κάνει το ποντεσιομετρο σε κάποιες περιπτώσεις.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    przybył szybko, jakość, trwałość wygląda świetnie, nadal trzeba testować na zewnątrz, ale pierwsze wrażenia są po prostu świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Już kupił i kupił ponownie, bardzo dobry produkt, ci, którzy przybyli jeszcze ich nie zamontowali, ale radio jest bardzo dobre. Szybko tu dotarłeś, to ważne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • D17VIP4
    SI
    05/05/2021

    Sem zadovoljen.Postaje so v redu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Naprawdę dobry stosunek jakości do ceny! Kupiliśmy je, kiedy owce zaczną się owiać, by mieć ze sobą kontakt, nawet z kamiennymi ścianami domu i stodołami, i ok. 500yd są naprawdę czyste

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Wszystko w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Bardzo zadowolony, produkty dotarły w 28 dni, wszystko zgodnie z zapowiedzią, radia działają doskonale, wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Idealnie! Szybka dostawa i stan dobry! Łatwy program za pomocą kabla usb (sprzedawany oddzielnie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    All ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 465
    • Ft22 350
    • Ft2 152
    • Ft9 234
    • Ft2 368
    • Ft2 706
    • Ft17 270
    • Ft10 773
    • Ft16 931
    • Ft8 310
    • Ft7 078
    • Ft9 850
    • Ft6 771
    • Ft10 157
    • Ft5 847
    • Ft15 392
    • Ft19 702
    • Ft6 678