Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Produkt w dobrym stanie, bez niewłaściwego traktowania w opakowaniu. Dostawa w mniej niż 1 miesiąc na mój adres domowy. Doskonały odbiór

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Piękne, w środku miasta nie dojechał 2km między domami. Nie testowali na otwartym polu. Jak na razie jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Świetna jakość produktu wartego każdego centa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    To pokazało tylko jeden kabel ładunkowy, w drugim pudełku brakowało kabla

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Działa świetnie. W otwartym środowisku, ciągnie się na kilometry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Idealnie! Wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2020

    Oba UV-9R Plus HT dotarły w dobrym stanie. Po ładowaniu i programowaniu kablem Baofeng, przetestowałem częstotliwości VHF i UHF na odległość około kilometra, w niektórych przypadkach z dwoma lub trzema budynkami blokującymi linię wzroku. Sygnały były odbierane głośno i wyraźnie, z bardzo małą ilością statyki. Przetestowałem tony i kody TSQL i DTCS do otwartych odbiorników. Działały idealnie. Ogólnie, jestem bardzo szczęśliwy i kupię więcej jednostek dla moich sąsiedzkich zespołów obserwacyjnych. Jednostki wyglądają na surowe, nie tanio zbudowane. Wydają się być „odporne na plusk", a nie „odporne na wodę". Jak długo będą trwać, nie wiadomo, ale jeśli będą występować przez rok lub dłużej, będę bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Otrzymał dwa radia UV-9R niezwykle szybko, mniej niż 11 dni. Oba wydają się być w dobrej formie, Z wyjątkiem jednego radia brakuje spinacza „przycisk", plastikowego kawałka, na który wsuwa się spinacz. Zobacz załączone zdjęcie pustego pudełka i wszystkie treści w celu sprawdzenia brakującego elementu. Należy również pamiętać, że śruby „przyciski" do spinacza pasa są prawie 3 mm za długie i muszą być rozłożone. Nic z tego nie odbiega od zaskakująco wysokiej jakości całości produktu. Kupię ponownie i zasugeruję kupno innych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Świetne radio, góra, dobrze odbiera, jedzie długą drogę, przekracza kilka gór w kwestii odległości, super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Świetne radio... naprawdę podoba mi się jego występ. Nie jest idealny, ale jego jakość dźwięku i głośność są lepsze od UV-5R, którego używam od wielu lat. Nie podobał mi się całun, który utrudnia włączanie radia i regulowanie głośności, więc użyłem narzędzia Dremela, żeby go odciąć... teraz o wiele lepiej. Zacisk jest piętą achillesową tego świetnego radia, a także jego uporem w komunikowaniu się z moim komputerem. Zmodyfikowałem nawias i znalazłem komunikację komputerową, korzystając z kopiuj/wklej, ponieważ pliki obrazu nie będą bezpośrednio przesyłane do radia....kwestia kierowcy, wydanie kabla, problem ćwierkania, kto wie!!!! Jestem na 3 kablówce i w końcu mam go do wgrania po skopiowaniu i wklejeniu częstotliwości!!! Dodatkowo Baofeng musi zrobić coś z fałszywymi reklamami dotyczącymi mocy....10w, 15w, 18w...... dalej!!! Żadne radio nie jest absolutnie doskonałe, ale te niedociągnięcia powinny być usunięte przez Baofeng, aby użytkownik końcowy nie musiał zajmować się tymi problemami. Ogólnie, po pewnej frustracji, jestem szczęśliwym obozowiczem!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 948
    • Ft2 958
    • Ft2 881
    • Ft4 066
    • Ft2 586
    • Ft12 289
    • Ft9 610
    • Ft10 571
    • Ft4 162
    • Ft7 870
    • Ft11 532
    • Ft5 765
    • Ft5 444
    • Ft10 251
    • Ft10 891
    • Ft11 212
    • Ft11 212
    • Ft21 463