Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1080)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1080)
    • 5 Star(1016)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Jestem bardzo zadowolony z testera on robi to, co powinien i jest również regulowany. Dla mojego SG 1604 i dla Traxxas E-Revo 2.0, jest sygnał, jeśli napięcie jest zbyt niskie. Jest świetny i kupiłbym go ponownie, co pewnie zrobię dla moich innych samochodów RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Сложно что то написать. Функционал выполняют. Бесят пищалки, вот бы возможность отключить их))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Właśnie otrzymałem paczkę i był w świetnym stanie, wszystko działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    received no damage and they work

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Opakowanie zawiera 2 mocne dzwonki od 1 do 8S i w małej obudowie ochronnej. Ciężki płaszcz w porównaniu z wersjami „nagimi", ale który spowoduje redundancję przy odcięciu liposukcji RSG i prawdopodobnie będzie się dobrze opierać przy wsiadaniu do pojazdu terenowego RC. Po prostu brakuje instrukcji użytkownika, gdy nie znasz kierunku połączenia z gniazdem wyważającym i regulacji napięcia alarmu (ale działa jak wszystkie inne modele).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobre na szybkie sprawdzenie, na pewno nie są to narzędzia precyzyjne, ale to nie jest to, co obiecują. Więc ogólnie pozytywna ocena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Bardzo konieczne narzędzie, gdy masz baterie lipowe i chcesz dbać o nie, a także bardzo przydatne, aby znać dokładne napięcie opakowania baterii Jest również konfigurowalny Bardzo zalecane Pozdrowienia z Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2017

    Очень полезный тестер для ваших аккумуляторов, но врут довольно прилично. Для кого это критично, то подумайте.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2016

    Both units measured wrong voltages. Banggood refunded my purchase so all is good. But it is such a same. The appearance is very nice with the case and the price for 2 units is OK. Wish these worked properly :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Chciałbym, aby zawierają złącze z drutami i jakiś diagram połączeń, dotarła dostawa w czasie, widzisz materiał z jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.04
    • US$10.34
    • US$15.00
    • US$16.99
    • US$99.99
    • US$14.99
    • US$15.00
    • US$18.99
    • US$8.07
    • US$12.69
    • US$33.99
    • US$12.64
    • US$135.99
    • US$30.99
    • US$53.99
    • US$13.85
    • US$9.23
    • US$41.39