Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2018

    Надёжная упаковка. Хорошее качество. Быстрая доставка. Недостаток - отсутствие почтового трека. Первый раз такое вижу...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    High quality lenses! Very satisfied!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    CPL działa, ale ruchomy pierścień jest trochę luźny, a wydajność jako CPL jest słaba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2015

    Каждая была упакована в пластмассовую коробку и еще обмотано защитной пленкой, это спасло, одна коробка была повреждена. В Беларусь дошла за 3 недели. CPL фильтр регулируемый. Я доволен покупкой.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2018

    the uv filter came up to be ok, but the cpl was a little bit louse and got dismantled (when i took it out of the box).. well i put the pieces back together but still it was kind of disappointing. Anyway, their overall cost is minimal, i would still suggest buying them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2015

    J'ai déjà commencer a utiliser mes filtres avec un résultat excellent, les filtres s'ajustent facilement a ma camera et ils font très bien le travail qui leurs est destiner. Je recommande a tous

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2015

    Упаковано было хорошо, что и спасло от повреждения фильтра, только коробка повредилась. В Беларусь дошла за 3 недели. CPL фильтр регулируемый. Очень доволен.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    В посылке есть только один светофильтр CPL Почему нет фильтра UV ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2018

    objednaný tovar došiel dobre zabalený všetko bolo v poriadku s dodávkou som veľmi spokojný

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2018

    FILTRO LENTI BELLISSIME, AL PRIMO TATTO SI NOTA SUBITO LA QUALITA', LA CONFEZIONE UNA SCATOLA IN PLASTICA DI QUALITA', SODDISFATTO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$4.89
    • US$66.99
    • US$12.69
    • US$15.54
    • US$55.99
    • US$8.07
    • US$7.99
    • US$28.99
    • US$15.99
    • US$99.99
    • US$8.07
    • US$19.99
    • US$4.59
    • US$19.54
    • US$9.19
    • US$36.95
    • US$8.07
    • US$19.62