Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2021

    Drugi raz kupuję więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Wszystko jak w opisie pozycji. Dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Ładny element do wyładowywania tru usb i kontroler komórek do przechowywania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Ładowanie z USB jest możliwe tylko od 3S do 6S! Z akumulatorem 2S ładowanie przez USB nie jest możliwe! Rozładowanie kończy się przy 3.9V! Przy rozładunku preferuje 3,8V! I wyładowany przy użyciu LiPo 2S z około 4,15V w około 5 godzin do 3.9V. Tak więc jest to więcej niż 50mA mocy rozładowania! Rozładuję więcej LiPo i opublikuję wyniki tutaj!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Super prosty wyładowacz, opcja ładowania urządzenia USB lub wyładowania wewnątrz jest super mile widziana więc moje lipy są teraz wszystkie banki baterii. Kompatybilność XT60 i XT30 oznacza brak potrzeby stosowania kabli adapterowych, co wycina się czysto przy napięciu magazynowym. Bardzo ładnie, kupiłem kilka, żeby wyładować moje paczki LiPo po wyścigu, ponieważ loty i wypadki oznaczają, że czasem spadają powyżej opłaty magazynowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Są świetne do wyładowania LiPos, jeśli nie udało ci się ich użyć w jeden dzień. Osobiście używam ich do ładowania moich USB Power banków z LiPos, które muszę wyładować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    very slow but very safe discharge plug in set number of cells and forget. takes about 12 hours to put a 4000mah 3 cell in storage voltage

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Trzymaj je z moimi bateriami i są bardzo przydatne do ładowania, a także jako wsparcie do ładowania baterii mojego telefonu lub świecących lipo Kij

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Ok, ale nie idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    To jest +++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 080
    • Ft3 558
    • Ft3 543
    • Ft3 913
    • Ft40 080
    • Ft86 329
    • Ft100 512
    • Ft86 329
    • Ft2 134
    • Ft6 049
    • Ft8 938
    • Ft10 680
    • Ft25 172
    • Ft33 605
    • Ft24 355
    • Ft7 397
    • Ft12 022
    • Ft7 119