Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Znalazłam je bardzo dobre, więc kupiłam drugi zestaw do innego projektu. Pięknie pasują do mojego Lunchboxa. Jeden jest trochę przepełniony, ale to nie problem, jeśli najpierw go sprawdzisz!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    todo ok necesita una pequeña reformar para que entren en los trapecios un muy buena mejora

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Świetne bicie kół. Świetna jakość, chwyt i są przyklejone 😉👍🏽 Obejrzyj wideo Recenzję VATOS 9156 / Xinlehong Q903 dołożone https://youtu.be/7tTFf-JbASA THX Bangood (ang. Bangood)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Dobra jakość szokuje złotymi szczegółami.. Używałem do wtoys 144001

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    bellissimi e arrivati prima del tempo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2020

    Szok jest świetny!. Wyglądają i działają dobrze. A co najlepsze, mój Thunder 9106-S jest teraz na poziomie. Jestem zadowolony z zakupu. Przesyłka trwała 3 tygodnie. Kupiłem wszystkie 4 wstrząsy, ale można uzyskać te same wyniki, kupując przednie wstrząsy, o ile nie można ich nie dopasować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Dobrej jakości wstrząsy wypełnione olejem. Budowa tych wstrząsów jest niesamowita, nic poza najwyższej klasy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Pochłaniacze wstrząsów wyglądają bardzo cenne. Zainstalowałem je teraz i przeprowadzę kilka testów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2020

    Super produkt, 👍😊!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 947
    • Ft11 731
    • Ft4 916
    • Ft5 674
    • Ft38 198
    • Ft2 914
    • Ft6 054
    • Ft5 297
    • Ft1 504
    • Ft2 291
    • Ft11 141
    • Ft980
    • Ft5 667
    • Ft65 225
    • Ft4 916
    • Ft31 790
    • Ft4 258
    • Ft40 502